Έναν απολογισμό όσων έχουν προσφέρει μέχρι τώρα οι νεοεποκτηθέντες παίκτες του Ολυμπιακού έκανε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αφού εξέφρασε μια γνώμη για τους πολλούς ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια λήγουν το επόμενο καλοκαίρι, σχολιάζοντας για παράδειγμα ότι οι Πειραιώτες καλό θα ήταν να ανανεώσουν με τον Τζολάκη, του ζητήθηκε από Τάσο Νικολόπουλο και Νίκο Ζέρβα ένα σχόλιο για τη μέχρι τώρα παρουσία των πολλών μεταγραφών της ομάδας το προηγούμενο καλοκαίρι.

Ο ρεπόρτερ εξέφρασε την άποψη ότι Ελ Κααμπί και Έσε έχουν δώσει τις περισσότερες βοήθειες έως τώρα, τονίζοντας πως δεν χρειάζεται να πει πολλά για τον Ποντένσε, που έχει βάλει τέσσερα γκολ και έχει φτιάξει άλλα τρία σε λιγοστά παινχίδια και όντας ανέτοιμος ακόμα. Χαρακτήρισε δε πολύτιμο τον Φρέιρε.

Ακούστε όσα είπε για τις υπόλοιπες μεταγραφές του Ολυμπιακού.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ολυμπιακός και Μαγιόρκα συμφώνησαν για Μαφέο, απομένει το ''ναι'' του παίκτη»

Κετσετζόγλου: «Η ΑΕΚ θέλει να κάνει τουλάχιστον μία ακόμα μεταγραφή μέσα στον Ιούνιο - Τι ισχύει με Γιόβιτς και Πινέδα»

Τσανάκας: «Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας εξελίξεις για τους πρώτους στόχους του Ολυμπιακού»

Νέα εποχή στον ΠΑΟΚ: Λέο Μάτος και Βιεϊρίνια αναλαμβάνουν τα ηνία του αγωνιστικού τμήματος!

Δεσύλλας: «Πατάει ''γκάζι'' για ενίσχυση και αποχωρήσεις ο Παναθηναϊκός - Μεγάλος στόχος η αναβάθμιση στα χαφ»

Σορετίρε: «Επιστρέφω πεινασμένος για περισσότερα»

«Συμφωνία Ολυμπιακού και Λόπεθ, ανακοινώνεται μόλις τελειώσει τις διακοπές του»

Παναθηναϊκός: Τερμάτισε 3ος σε διεθνές τουρνουά νικώντας Κόμο και Τορίνο

Ντι Μάρτζιο: «Ο Ματσάρι θέλει να φέρει τον Ζερμπίν στον Ηρακλή»

Νικολακόπουλος: «Εντάξει με Μαφέο, τα μασάει ο Ουνάι, ξεκαθαρίζει για Τσάπρα ο Ολυμπιακός»