Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Συνέχεια από Γερμανία και Σερβία για Ολυμπιακό, Μπόατενγκ και Στόιτς»

Ακούστε τα νέα του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, σε μεταγραφικό και εξωαγωνιστικό επίπεδο, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας σχολίασε τις εξελίξεις στην ελληνική διαιτησία, εκφράζοντας την άποψη πως πραγματική διαφορά θα μπορούσαμε να έχουμε μόνο αν ο Φρόιντφελντ έφερνε δικούς του συνεργάτες.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε σε σημερινά ρεπορτάζ, από Γερμανία και Σερβία, για τον Μπόατενγκ και τον Στόιτς, δύο ονόματα που από χθες έχουν μπει στην «ερυθρόλευκη» επικαιρότητα.

Για τον διεθνή Γερμανό κεντρικό αμυντικό, η ιστοσελίδα Fussball Europa σε δημοσίευμα που αναφέρει ως αποκλειστικό, ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον πρώην άσο της Μπάγερν Μονάχου, ενώ στη γειτονική μας Σερβία η Telegraf, ασχολείται με την πληροφορία από την Ελλάδα, περί Ολυμπιακού και Στόιτς.

Για την περίπτωση του 25χρονου Σέρβου, ο Κώστας Νικολακόπουλος σχολίασε πως την περασμένη Πέμπτη, στο ματς με τον Ολυμπιακό, είχε κάνει ένα εκπληκτικό παιχνίδι και είναι λογικό να άρεσε στους Πειραιώτες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x