Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Ο Ολυμπιακός θέλει έναν έτοιμο στόπερ - Δεν ισχύει αυτό με Μπόατενγκ»

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Νίκο Σταματέλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, κυρίως σε ό,τι αφορά τη φημολογία για την περίπτωση του Ζερόμ Μπόατενγκ, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Να το πάρουμε λογικά. Από πότε έχει να παίξει ο Μπόατενγκ; Από τον Ιούνιο. Γιατί κόπηκε από την Μπάγερν; Γιατί είναι σε κακή φυσική κατάσταση, όσο κι αν τον ήθελε ο Τούχελ. Ο Ολυμπιακός θα φέρει, λογικά, έναν κεντρικό αμυντικό, έτοιμο, που θα παίξει άμεσα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Κανένας παίκτης, μόνο με προπονήσεις, δεν μπορεί να είναι έτοιμος, στο υψηλό επίπεδο που θα τον ήθελε ο Ολυμπιακός. Έχουμε και το πρόσφατο παράδειγμα με τον Μαρσέλο, ο οποίος ήταν πιο έτοιμος από τον Μπόατενγκ που είναι εκτός δράσης τόσο καιρό. Αυτή είναι η δική μου λογική, με βάση το πρόσφατο παράδειγμα με τον Μαρσέλο. Μέχρι τον Ιανουάριο, αν ο Ολυμπιακός ασχοληθεί με τον Μπόατενγκ, θα είναι σε απραξία έξι μήνες. Πού να παίξει… Ο Ολυμπιακός, αν πάρει στόπερ, θα τον πάρει για να έρθει σήμερα και για να έχει ο Μαρτίνεθ αύριο έναν παίκτη που θα πάρει τη φανέλα βασικού σπίτι του», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x