Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την 18η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας σχολίασε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας χαρακτήρισε κομβική την αναμέτρηση για τους Πειραιώτες, αφού την ίδια μέρα υπάρχει το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στην Τούμπα.

Από εκεί και πέρα, επισήμανε πως πρώτη φορά κατά τη φετινή σεζόν πρώτη φορά οι «ερυθρόλευκοι» θα παραταχθούν πλήρεις, αφού δεν έχουν τραυματία ή τιμωρημένο.

Αυτό, μάλιστα, έχει ως αποτέλεσμα ο Πέντρο Μαρτίνς να έχει δύσκολο έργο, ακόμα και για την 20άδα, αφού πρέπει να αφήσει εκτός αποστολής δέκα παίκτες!

Μία θέση διεκδικούν ο Ανδρούτσος και ο Ντρέγκερ, άλλη μία Τζολάκης-Κρίστινσον, και μία παίζεται μεταξύ του Χολέμπας και του Πέπε.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα



Διαβάστε ακόμη

Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για Ζοάο Βίκτορ και Γκροσίτσκι
Ολυμπιακός: Δύο ερωτηματικά για Περιστέρι

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γρηγορίου: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έχει γίνει - Να βρούμε γκολ για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη»

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR