Stoiximan Super League

Ολυμπιακός: Δύο ερωτηματικά για Περιστέρι

Οι θέσεις που προβληματίζουν τον Πέντρο Μαρτίνς για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο Περιστέρι, για τον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Δύσκολη αποστολή περιμένει τον Ολυμπιακό αύριο, καθώς αντιμετωπίζει στο Περιστέρι τον Ατρόμητο για την 18η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Πέντρο Μαρτίνς γνωρίζει πόσο σημαντικό και επικίνδυνο είναι το παιχνίδι, αφού πολλές οι «κυανόλευκοι» έχουν δημιουργήσει πρόβλημα στους Πειραιώτες και σε άλλες «μεγάλες» ομάδες τα τελευταία χρόνια.

Ο Πορτογάλος τεχνικός φαίνεται πως έχει αποφασίσει για τους εννιά του αρχικού σχήματος και έχει δύο ερωτηματικά.

Αυτά αφορούν τη θέση του οργανωτή και του παίκτη που θα αγωνιστεί στο ένα από τα δύο άκρα.

Συγκεκριμένα, την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Σα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ραφίνια, Σεμέντο, Μπα και Ρέαμπτσιουκ.

Το δίδυμο στα χαφ θα είναι ο Εμβιλά και ο Καμαρά, με τους Μπρούμα και Ραντζέλοβιτς ή Μασούρα. Πιο μπροστά θα παίξει ένας εκ των Φορτούνη ή Βαλμπουενά και στην κορυφή ο Ελ Αραμπί.

Βέβαια, υπάρχει και το σενάριο να ξεκινήσουν μαζί Φορτούνης και Βαλμπουενά, όμως στην Τούμπα φάνηκε πως αυτή η λύση δεν βοηθάει τόσο πολύ σε αγωνιστικό επίπεδο, αφού δεν έχει άλλον «άσσο» στον πάγκο ο Μαρτίνς για να τον βάλει στο γήπεδο και να αλλάξει τις ισορροπίες.

Διαβάστε ακόμη

Μαρτίνς: «ΟΦΗ, Άρης και Ατρόμητος επηρεάζουν το πρωτάθλημα»
Νικολακόπουλος: «Το κλειδί για τον Ολυμπιακό στη μάχη του τίτλου»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x