Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει του σημερινού αγώνα με τον Βόλο στο Καραϊσκάκη για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (18:30), μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Δύσκολη ώρα, με τέτοια ζέστη δεν θα αντέχεται», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ο Ολυμπιακός θα έχει πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα του, κάτι λογικό αν και σε κανέναν προπονητή δεν αρέσει να αλλάζει τόσους παίκτες. Από εκεί και πέρα, έτσι όπως έχουμε δει τον προπονητή του Ολυμπιακού να βάζει κατευθείαν κάποιους παίκτες, θα δούμε στην αρχική ενδεκάδα τον Μπόουλερ που μπήκε ως αλλαγή στη Γαλλία. Δεν ήταν κακός με τη Ναντ. Στην άλλη πλευρά θα είναι ο Ντε Λα Φουέντε. Στη μεσαία γραμμή θα έχουμε επιστροφή Εμβιλά, δεξιά θα παίξει ο Βρσάλικο. Σέντερ φορ θα είναι ο Ελ Αραμπί και στόπερ ο Μπα με τον Σωκράτη», πρόσθεσε.

Σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά, υπογράμμισε: «Από εκεί και πέρα, μπαίνει στην τελική ευθεία για μεταγραφή αμυντικού χαφ, με υποψήφιους τον Μπακαγιόκο της Τσέλσι, τον Ντάνι Γκαρθία που είναι στην Μπιλμπάο. Αν δεν προκύψει κάτι μέχρι την Πέμπτη, θα πάει για ελεύθερο παίκτη μέχρι τις 30 του μήνα. Μιλάει με ελεύθερους όπως τον Πορτογάλο Τσέκα που αποχώρησε από τη Λιλ. Ο συγκεκριμένος παίκτης είναι πολύ καλός, αλλά έχει να παίξει από τις 14 Απριλίου λόγω τραυματισμού, σχεδόν πέντε μήνες. Ελεύθερος, επίσης, είναι ο Ραντόγια. Μπορεί να προκύψει και κάτι άλλο. Μπορεί κάποια ομάδα να θέλει να δώσει κάποιον παίκτη».

Παράλληλα, μίλησε για τον Φορτούνη «που αρέσει πολύ στον Κορμπεράν. Αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, ο Φορτούνης θα είναι σύντομα 100% στα πλάνα του προπονητή. Δεν έχω καμία αμφιβολία».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube