Stoiximan Super League

Εξελίξεις με δύο (χαφ) στον Ολυμπιακό

Σε προχωρημένες επαφές για την απόκτηση ενός ακόμη μέσου είναι ο Ολυμπιακός και άμεσα αναμένονται εξελίξεις, με τους Μπακαγιόκο της Μίλαν και Γκαρθία της Μπιλμπάο (του Βαλβέρδε).

Τέσσερις μέρες έχουν απομείνει για τη λήξη της θερινής μεταγραφικής περιόδου, στην οποία ο Ολυμπιακός επιχειρεί να αποκτήσει άλλον έναν αμυντικό χαφ (εξαροκτάρι) πριν την αυλαία της σχετικής διορίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Πειραιώτες είναι σε προχωρημένες επαφές για την απόκτηση ενός ακόμη χαφ και άμεσα πια αναμένονται εξελίξεις, καθώς από την Πέμπτη α μπορεί να αποκτηθεί μόνο κάποιος ελεύθερος ποδοσφαιριστής.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν επικεντρώσει σε πρώτο πλάνο την προσπάθειά τους αυτή για τον Τιεμουέ Μπακαγιοκό, τον οποίο στο παρά ‘5 δεν κατάφεραν να κλείσουν πριν κλείσει η δυνατότητα να δηλωθεί στην Ευρώπη λόγω λάθους ανθρώπου της Τσέλσι κατά την ανταλλαγή των εγγράφων.

Ο Γάλλος άσος παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να έρθει στους πρωταθλητές Ελλάδας, παρότι δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Europa League, ενώ μία από τις περιπτώσεις που αρέσουν είναι και ο Ντάνι Γκαρθία που δεν είναι φέτος στα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Η κατάσταση, όπως κι να ’χει, θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ώρες, ώστε ο παίκτης που θα αποκτηθεί να έρθει στην Ελλάδα, να υποβληθεί στις καθιερωμένες ιατρικές/εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχει να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x