Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Οι παίκτες του Ολυμπιακού βγάζουν κούραση, θα αλλάξει τη μισή ενδεκάδα ο Κορμπεράν»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Νίκος Σταματέλος.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει του σημερινού αγώνα με τον Βόλο στο Καραϊσκάκη, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Ολυμπιακός παίζει Πέμπτη-Κυριακή-Πέμπτη και θα συμβεί ξανά το ίδιο μετά τη διακοπή, με υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο Κορμπεράν, από τη μεριά του, ψάχνει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Είναι υποχρεωμένος ενώ ετοιμάζει την ομάδα για το κάθε ματς να ψάχνει τις καλύτερες λύσεις για το αρχικό σχήμα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Οι παίκτες του Ολυμπιακού βγάζουν κούραση από ένα σημείο και έπειτα, και χρειάζεται να δείξει καλή εικόνα από την αρχή και να πάρει ένα σκορ ασφαλείας. Με τον Ιωνικό συνέβη αυτό, είχε το 2-0, αλλά υπήρχε μία ανησυχία. Όσο υπάρχει το θέμα φυσικής κατάστασης, δεν μπορούμε να μιλάμε για σκορ ασφαλείας», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, υπογράμμισε για το αρχικό σχήμα: «Από την αναμέτρηση της Πέμπτης θα δούμε τη μισή ενδεκάδα διαφορετική. Δεν άνοιξε τα χαρτιά του, αλλά έκανε κάποιες δοκιμές που φανέρωσαν πως θα αλλάξει σε αρκετά πρόσωπα την ενδεκάδα, σε όλες τις γραμμές.

Ο Χουάνγκ Ιν-Μπεόμ θα μείνει εκτός ενόψει του αγώνα με την Φράιμπουργκ. Επειδή είχε κάποιες ενοχλήσεις και δεν έπαιξε με τη Ναντ αποφάσισε να τον προφυλάξει για τον αγώνα με την Φράιμπουργκ.

Είχε Ελ Αραμπί βασικό και Χουάνγκ Ουί-Τζο στον πάγκο. Σχεδόν η μισή ενδεκάδα θα είναι διαφορετική και είναι υποχρεωμένος να το κάνει, αφού οι παίκτες του
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x