Στα πάρα πολλά διαφορετικά σχήματα που δοκίμασε ο Μίτσελ στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού στο Αζερμπαϊτζάν και δεν δείχνουν ξεκάθαρα την ενδεκάδα με την Καραμπάγκ, αναφέρθηκε ο Κώστας Νικολακόπουλος, μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Να τα λέτε να τα γράφετε» των Αντώνη Πανούτσου και Αντώνη Καρπετόπουλου.

Παράλληλα, σχολίασε τους δύο ορισμούς διαιτητών για το αποψινό ματς και για το ντέρμπι τη Δευτέρα. Για τον Πόουσον που έχει οριστεί στο Μπακού, τόνισε ότι δεδομένου ότι οι Άγγλοι διαιτητές παίζουν 50-50, αυτός μπορεί να χαρακτηριστεί «εδράκιας». Αυτό συμβαίνει διότι στα τελευταία ευρωπαϊκά ματς που έχει σφυρίξει, μετρά 12 νίκες των γηπεδούχων, έξι ισοπαλίες και μόλις τρία «διπλά».

Όσον αφορά τον Τρεϊμάνις που θα είναι στο «Γ.Καραϊσκάκης», επισήμανε ότι μια φορά έχει σφυρίξει για το ελληνικό πρωτάθλημα τον ΠΑΟΚ, πέρσι στο 2-1 της Τούμπας επί του Παναθηναϊκού. Δύο φορές τότε το VAR του συνέστησε να αλλάξει την απόφαση. Την μια επέμεινε στην αρχική του εκτίμηση και δεν έδωσε πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων με το σκορ στο 0-1, ενώ την δεύτερη φορά πήρε πίσω την απόφασή του να δώσει πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ, όμως το σκορ ήταν ήδη 2-1 και το ματς στο 96’.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λέτο: «Κυριόπουλος και Πολυκράτης άρπαξαν την ευκαιρία τους κι έδειξαν τι μπορούν να κάνουν»

Δεσύλλας: «Η επιστροφή του Κάνγκουα στην 11άδα και η θέση που διεκδικεί ο Λιβάι»

O Mατσάρι δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Kifisia Tutu Deals, γιατί του... έκλεισε η φωνή!

Νίκολιτς: «Μας γεμίζει περηφάνια το ρεκόρ, είμαστε σε υψηλότερο επίπεδο φέτος - Ασύγκρτικα καλύτερος στα δεξιά ο Κοϊτά»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την πεντάρα της ΑΕΚ στον Παναιτωλικό

Τσανάκας: «Τι θέλει να δει κόντρα στην Καλαμάτα ο Ιμανόλ»

Χωρίς Μήτογλου και Ούρονεν η αποστολή του Ατρομήτου για Άρη

Από πάρτι σε πάρτι στη Νέα Φιλαλφεια: Τα highlights της πεντάρας της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού

Νίκολιτς: «Οι παίκτες έπαιξαν εξαιρετικά, μέχρι το 15ο λεπτό θα μπορούσαμε πολύ άνετα να έχουμε σκοράρει 4 γκολ»

Κετσετζόγλου: «Το 17-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο κορυφαίος Κοϊτά για την ΑΕΚ»