Στην τρέλα των φίλων του Παναθηναϊκού να βρεθούν δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα, γεγονός που οδήγησε την ΠΑΕ να ζητήσει να ανοίξει μάλιστα όλο το «Πανθεσσαλικό στάδιο», στάθηκε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Αυτό που πάει να γίνει με τον Βόλο έχει να γίνει χρόνια. Έγινε μια φορά με τον Πανηλειακό, όταν πήρε το πρωτάθλημα και άλλη μια με τον Εργοτέλη, επί πολυμετοχικότητας. Δεν γίνεται συχνά και αυτό δείχνει την σπίθα που έχει ανάψει στον κόσμο, ο οποίος θέλει να βοηθήσει την ομάδα του. Ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε χθες το βράδυ κι άλλα εισιτήρια, με τα υπάρχοντα δεδομένα βλέπω να έχει τουλάχιστον 14-15.000 κόσμο. Σήμερα θα γίνει μια ακόμα σύσκεψη ασφαλείας και θα δούμε αν θα ανοίξει όλο το γήπεδο όπως είναι η επιθυμία των ανθρώπων του», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι οι φίλοι του «τριφυλλιού» πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί για να μην υπάρξει κίνδυνος τιμωρίας της έδρας, αλλά και να πάρει η ομάδα τους εισιτήρια και για το Αγρίνιο.

Μιλώντας για το αγωνιστικό κομμάτι, ο Νικολογιάννης επισήμανε χαρακτηριστικά: «Το λέω από τώρα, το ματς θα είναι αίμα κι άμμος. Ο Βόλος θα παίξει όπως με Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Θα του βγάλει την ψυχή του Παναθηναϊκού, είναι μια πολύ καλή ομάδα, με ταλέντο μεσοεπιθετικά, που ξέρει να αμύνεται σωστά και παίζει πολύ καλά στον χώρο. Τα δύο τελευταία χρόνια μια φορά έχει περάσει από τον Βόλο ο Παναθηναϊκός».

Ενώ σε ό,τι αφορά στην 11άδα του Παναθηναϊκού κόντρα στην ομάδα της Μαγνησίας, σημείωσε ότι θα την απαρτίζουν οι Μπρινιόλι, Σάντσες -με τον Κώτσιρα να διεκδικεί την θέση- Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Τσέριν, Μπερνάρ, Βέρμπιτς, Παλάσιος και Σπόραρ, που θα αντικαταστήσει τον Ιωαννίδη.

Ακούστε το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσικίνιο: «Νιώθω άνετα όπου και εάν παίζω - Πιστεύουμε στον εαυτό μας»

ΑΕΚ: Δίπλα στην ομάδα οι φίλοι της - Αποχαιρέτησαν την αποστολή στη Θεσσαλονίκη, θα την υποδεχτούν στην Αθήνα!

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής των playoffs και τον χαμό για το πρωτάθλημα

ΑΕΚ: Χωρίς Ρότα με Ολυμπιακό, συμπλήρωσε κάρτες

Κωνσταντέλιας: «Από το πρώτο λεπτό μπήκαμε αποφασισμένοι για όλα - Είχαμε ψυχή»

Τερίμ: «Έχουν δίκιο οι οπαδοί για τις αποδοκιμασίες - Ελπίζω να πάρουμε το Κύπελλο και να συζητήσουμε για όλα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έδωσε απαντήσεις, κυρίως στον εαυτό του, για το πού μπορεί να φτάσει»

Κετσετζόγλου: «Καθοριστικό το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ - Σοκ για την ΑΕΚ, αλλά έχει διαχειριστεί και άλλα»

Αλμέιδα: «Δέχθηκα σπρωξίματα - Σέβομαι όλους τους ανθρώπους, αλλά όταν γίνεται μια αδικία… κυλάει αίμα στις φλέβες μου»

Μάντζιος: «Αιφνιδιάσαμε τον Παναθηναϊκό και είχαμε τον έλεγχο, ο τελικός θα είναι διαφορετικός»