Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός: Εισιτήρια με Βόλο και όσοι δεν έχουν διαρκείας -Στα εκδοτήρια της Λεωφόρου από σήμερα

Ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε ότι εισιτήρια για το ματς στο Βόλο μπορούν να πάρουν κι όσοι δεν είναι κάτοχοι διαρκείας, με τη διάθεσή τους να γίνεται σήμερα (27/10) 13:00-20:30 στα εκδοτήρια της Λεωφόρου.

Πέραν των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας, θέση στο «Πανθεσσαλικό στάδιο» για το ματς με τον Βόλο μπορούν να προμηθευτούν και οι… απλοί φίλοι του Παναθηναϊκού!

Με την «πράσινη» ΠΑΕ να γνωστοποιεί αφενός πως τα αιτήματα των πρώτων έγιναν αποδεκτά και αφετέρου ότι οι δεύτεροι μπορούν να αγοράσουν εισιτήριο έναντι 20 ευρώ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την ομάδα της Μαγνησίας.

Εισιτήρια τα οποία παράλληλα θα πωλούνται σήμερα (27/10), από τη 1 το μεσημέρι έως τις 8:30 το βράδυ από τα εκδοτήρια του «Απόστολος Νικολαϊδης».

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι σήμερα, Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022 και ώρες 13:00-20:30, θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης» (δίπλα από τη θύρα 3) εισιτήρια του αγώνα Βόλος – Παναθηναϊκός (28/10, 19:30, Πανθεσσαλικό Στάδιο).

Όλα τα αιτήματα που υπέβαλαν οι φίλαθλοι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας έχουν γίνει αποδεκτά και για την παραλαβή τους πρέπει να έχουν διαθέσιμα ονοματεπώνυμα και ΑΜΚΑ των κατόχων εισιτηρίου στο συγκεκριμένο αγώνα, όπως αυτά υποβλήθηκαν στο σχετικό προς την ΠΑΕ αίτημα. Η αξία εκάστου εισιτηρίου είναι 20€ και η πληρωμή του θα γίνεται αποκλειστικά με μετρητά. Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να έχουν το ακριβές αντίτιμο του εισιτηρίου.

Πέραν όσων έχουν υποβάλει αίτημα, όποιοι φίλαθλοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδας μας στον Βόλο, μπορούν να προσέλθουν σήμερα τις προαναφερθείσες ώρες και να αγοράσουν το εισιτήριό τους. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x