Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Το πρωτάθλημα δεν τελειώνει ούτε στο Βόλο ούτε με Ολυμπιακό - Μια αλλαγή στην 11άδα»

Ο Τάσος Νικολογιάννης εξήγησε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM γιατί ο κόσμος του Παναθηναϊκού πρέπει να δείξει προσοχή στο Βόλο, σχολίασε τον ορισμό Σιδηρόπουλου και μίλησε για την επιστροφή Σπόραρ στην 11άδα.

Απόλυτη εγκράτεια πρέπει να δείξει ο κόσμος του Παναθηναϊκού στο σαββατιάτικο ματς με το Βόλο, για να μην κινδυνεύσει η Λεωφόρος με τιμωρία, όπως τόνισε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Το πρωτάθλημα δεν τελειώνει ούτε στον Βόλο, ούτε την άλλη αγωνιστική με τον Ολυμπιακό και η Λεωφόρος πρέπει να είναι γεμάτη σε κάθε παιχνίδι. Για αυτό πρέπει να είναι προσεκτικοί όλοι όσοι πάνε στον Βόλο. Να μην γίνει το παραμικρό, ακόμα και σε περίπτωση που ο κόσμος προκληθεί. Ο Γιοβάνοβιτς και η ομάδα γνωρίζουν τη δύναμη που παίρνουν από τη Λεωφόρο και θέλουν να συνεχιστεί αυτό και στα επόμενα ματς. Σε αγωνιστικό επίπεδο, θα του βγει η ψυχή του Παναθηναϊκού στο ματς με τον Βόλο για να κερδίσει», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε πως ο Σπόραρ θα είναι η μοναδική αλλαγή στην 11άδα των «πράσινων» σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι, κόντρα στον Άρη.

Ενώ, σχετικά με την κλήρωση των διαιτητών, ο Νικολογιάννης ανέφερε ότι ναι μεν ο Σιδηρόπουλος έκανε μια κακή διαιτησία με τον Ιωνικό, αλλά στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης φρόντισε να υποδείξει το πέναλτι στον Αϊτόρ.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x