Όσο πιο σίγουρος θέλει να είναι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τις επόμενες μεταγραφές του Παναθηναϊκού, εξ ου και η καθυστέρηση στην υλοποίησή τους, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Θέλει οι επιλογές που θα γίνουν να είναι προσεκτικές για να μην γίνει λάθος. Δεν έχει πρόβλημα να αργήσει να αποφασίσει, αρκεί η μεταγραφή που θα γίνει να ανεβάσει επίπεδο τον Παναθηναϊκό. Δεν τον βλέπω να ανησυχεί, το πόσες μεταγραφές θα γίνουν και πως θα πορευθεί η ομάδα θα το δούμε στην πορεία. Δεν έχει κάποιο άγχος ο προπονητής. Έχει κάνει ήδη τρεις μεταγραφές, θα μπορούσε να έχει κάνει επτά, αλλά θέλει ο κάθε παίκτης που έρχεται, να έχει το μικρότερο δυνατό ρίσκο. Για επιθετικό δεν ισχύει κάποιο από τα ονόματα που έχουν γραφτεί, θα δοθεί το μεγαλύτερο συμβόλαιο εκεί και θα πρέπει να περιμένουμε», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι στο «τριφύλλι» περιμένουν να δουν το επίπεδο ετοιμότητας του Τσέριν και αν αυτό είναι καλό, ίσως παίξει στο πρώτο κιόλας φιλικό, μεθαύριο.

Παράλληλα, ο Νικολογιάννης κατέγραψε και τα δεδομένα στην περίπτωση του Σεπφ, επαναλαμβάνοντας πως δεν αποκλείει τίποτα αλλά και ότι δεν βλέπει να γίνεται αυτή την στιγμή κάτι με τον Παναθηναϊκό.

Ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία των «μικρών» που συνόδευσαν την αποστολή των «πράσινων» στην Αυστρία, κάνοντας ειδική μνεία σε Σιδερά και Βαγιαννίδη.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube