Stoiximan Super League

Δεσύλλας: «Οφείλει να φορτσάρει μεταγραφικά ο Παναθηναϊκός, σύντομα θα έχουμε εξελίξεις»

Ο Διονύσης Δεσύλλας αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στην ανάγκη του Παναθηναϊκού να ενσωματώσει άμεσα παίκτες στην προετοιμασία και εξέφρασε την αίσθηση πως δεν θα αργήσουν να γίνουν κινήσεις.

Τις τελευταίες εξελίξεις στο μεταγραφικό κομμάτι και την αίσθηση πως τις επόμενες ημέρες ο Παναθηναϊκός θα ανακοινώσει μεταγραφή, μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.

«Είμαστε σε μια φάση που ο Παναθηναϊκός οφείλει να φορτσάρει στα μεταγραφικά. Από το περιβάλλον του Σεπφ προκύπτει αναθέρμανση του ενδιαφέροντος, σύμφωνα με όσα λέει ο ίδιος. Δεν σημαίνει ότι είναι και κοντά. Όταν μια περίπτωση είναι πήγαινε-έλα τρεις φορές, περιμένουμε να δούμε. Δεν είναι μόνο αυτός, έχει πάρει ήδη έναν παίκτη στο κέντρο, θέλει ακόμα ένα 8άρι και ένα 10άρι. Είναι προτεραιότητα ο χαφ, μαζί με στόπερ και εξτρέμ. Σύντομα θα έχουμε κάποια εξέλιξη, υπομονή λίγες μέρες», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού αναφέρθηκε και στα της προετοιμασίας του «τριφυλλιού», σημειώνοντας πως τις επόμενες 15 ημέρες θα «χτιστεί» η ομάδα στην Αυστρία για να δούμε και πως θα προχωρήσει στη συνέχεια.

Ενώ ο Δεσύλλας επισήμανε ότι ο Τσέριν αναμένεται να μεταβεί στο Βάλχζε σήμερα και το απόγευμα να κάνει την πρώτη του προπόνηση με τον Παναθηναϊκό.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x