Το εγκώμιο των παικτών του άξονα και κυρίως του Ρούμπεν Πέρεθ, που οδήγησαν στην άνετη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΟΦΗ, έπλεξε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Τάσος Νικολογιάννης, ο οποίος εξήρε και τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την διαχείριση του ρόστερ.

«Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε διαφορετικά φέτος τα εκτός έδρας ματς. Έδειξε ότι έχει κεφαλαιοποιήσει την ομάδα που έφτιαξε πέρυσι ο Γιοβάνοβιτς, σε συνδυασμό με τις μεταγραφές που έκανε και τον βοηθούν. Μπήκε με πολύ μεγάλη αποφασιστικότητα, σαν ομάδα. Είχε ένα πολύ δυνατό κέντρο, με κορυφαίο τον Ρούμπεν, ο οποίος διδάσκει πως παίζεται η θέση του αμυντικού χαφ. Παιχνίδι με παιχνίδι δείχνει πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα. Είναι ένα εξάρι-προπονητής μέσα στο γήπεδο. Πήγαν πολύ καλά και ο Κουρμπέλης με τον Τσέριν. Είναι μια δουλεμένη ομάδα, που έχει τον κορυφαίο προπονητή στο ελληνικό πρωτάθλημα για εμένα. Η συνοχή που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός είναι το μεγάλο του αβαντάζ σε σχέση με τους άλλους και ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε πως Παλάσιος, Αϊτόρ και Σπόραρ είναι… Παναγία βόηθα μπροστά, καθώς και χθες ο πρώτος έδειξε πόσο σπουδαίος είναι, ο δεύτερος είχε ασίστ, ενώ και ο τρίτος έδειξε ότι είναι παίκτης της μιας επαφής και ο φορ που ήθελε το «τριφύλλι».

Ο Νικολογιάννης τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να σταθεί άλλο στη νίκη επί του ΟΦΗ αλλά να συγκεντρωθεί στο ματς με τον Λεβαδειακό, που κατά 99% θα γίνει στη Λεωφόρο.

Ενώ ξεκαθάρισε ότι θα έρθουν χαφ στους «πράσινους», που θα είναι πολύ καλές επιλογές, αφού το προανήγγειλε και ο Γιοβάνοβιτς,

Ακούστε το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube