Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Ίσως η καλύτερη εκτός έδρας εμφάνιση του Παναθηναϊκού επί Γιοβάνοβιτς»

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στην πολύ καλή εικόνα του Παναθηναϊκού στο Ηράκλειο ενώ στάθηκε στην απόδοση του Πούγγουρα αλλά και στη «χημεία» που έχουν οι τρεις χαφ του.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Τάσος Νικολογιάννης για την απόδοση που είχε ο Παναθηναϊκός κόντρα στον ΟΦΗ χθες.

«Επί εποχής Γιοβάνοβιτς, ίσως έχει κάνει το καλύτερο του 70λεπτο σε εκτός έδρας παιχνίδι ο Παναθηναϊκός. Μπήκε πάρα πολύ δυνατά, ήταν απόλυτα κυριαρχικός, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο εξαφάνισε τον ΟΦΗ. Μετά το 0-2 περισσότερο στην διαχείριση πήγε το ματς, έγιναν και κάποιες αλλαγές. Συνολικά έκανε μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση. Αυτό που έλειπε πέρυσι, η καλή απόδοση και οι νίκες εκτός έδρας, το είχε χθες, αλλά χρειάζεται και η διάρκεια. Συνεχίζει από πέρυσι και τον τελικό του Κυπέλλου. Το πρεσάρισμα που κάνει για μια ώρα ο Παναθηναϊκός, δεν μπορεί να το κάνει άλλη ομάδα», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού στάθηκε στο δίδυμο των Πούγγουρα και Σάρλια, τονίζοντας πως ο πρώτος μπορεί να αποτελέσει μια λύση πίσω από Σένκεφελντ-Μάγκνουσον, θυμίζοντας τον παίκτη της πρώτης χρονιάς του στο «τριφύλλι».

Ο Νικολογιάννης επισήμανε πως επειδή έχει βρει μια «χημεία» στα χαφ ο Γιοβάνοβιτς, με την τριάδα Ρούμπεν, Κουρμπέλη και Τσέριν, δύσκολα αυτός που θα έρθει θα μπει στην 11άδα του Παναθηναϊκού με… την μια, αλλά θα αποτελέσει περισσότερο μια λύση που θα φρεσκάρει την ομάδα αρχικά.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x