Το στόρι της επικείμενης ανανέωσης της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα, την οποία χαρακτήρισε μάλιστα και θέμα ημερών, μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Είναι μια πάρα πολύ ευχάριστη είδηση για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Είχα πει από τον Νοέμβριο ότι η ομάδα κρατάει όποιους παίκτες θέλει και αυτό θα γίνει και με τον Αϊτόρ. Όπως έγινε με Ρούμπεν και Σένκεφελντ. Η πρόταση του Παναθηναϊκού κάλυψε απόλυτα τον παίκτη, που είπε αμέσως το ναι, αυτό που εκκρεμούσε ήταν να συμφωνήσει και ο μάνατζερ. Σε αυτό το κομμάτι δεν υπάρχει συμφωνία ακόμα, αλλά η διάθεση της διοίκησης είναι να τον ικανοποιήσει κι αυτόν και νομίζω ότι είναι θέμα ημέρων να κλείσει και τυπικά το θέμα. Επίσης, να πούμε ότι υπήρχε ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες της Σούπερ Λίγκας. Η ουσία είναι ότι ο Παναθηναϊκός κρατάει τον καλύτερο του παίκτη στον πρώτο γύρο, η απουσία του οποίου φαίνεται τώρα. Θέλει ακόμα τουλάχιστον ένα τρίμηνο για να επιστρέψει ο Αϊτόρ πάντως», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού αποκάλυψε ότι ο Γιοβάνοβιτς δεν ήθελε κάποιον παίκτη με μεγάλο συμβόλαιο, αλλά με δανεισμό έως το καλοκαίρι, γιατί πόνταρε στην επιστροφή του Αϊτόρ κι έτσι εξηγείται το πως κινήθηκε το «τριφύλλι» για τον αριστερό εξτρέμ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ενώ ο Νικολογιάννης σημείωσε ότι περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις για τον Κουρμπέλη του οποίου το συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό επίσης λήγει τον Ιούνιο, ο Πούγγουρας έχει σημαντικές πιθανότητες να ανανεώσει το καλοκαίρι, ενώ δεν είναι σίγουρο ότι θα γίνει κάτι τέτοιο με τον Σάρλια.

Σε ό,τι αφορά στο χθεσινό ματς των «πράσινων» με την Λαμία, επισήμανε ότι έδειξαν πως είναι σε κρίση παρά τη νίκη, αφού δέχτηκε φάσεις για γκολ και δεν είχε την συμπαγή εικόνα που είχαμε συνηθίσει και την οποία πρέπει να αποκτήσει ξανά, βελτιώνοντας την αμυντική του λειτουργία.

Ακούστε το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηλιόπουλος: Δωρεά 350.000 ευρώ σε αντι-καρκινικό ίδρυμα του Σικάγο

Πωλητήριο στην ΑΕΛ από τον Νταβέλη - «Αποχωρούμε από οποιαδήποτε διοικητική ανάμιξη»

Νικολακόπουλος: «Η λογική της περίπτωσης του Ουνάι για τον Ολυμπιακό»

Δεν πέρασε η αναδιάρθρωση στη Super League - Ποιοι ψήφισαν υπέρ και κατά

Αθανασίου: «Έρχεται με ολοκληρωμένο τιμ ο Νίστρουπ - Πιθανότατα γκολκίπερ η πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού»

Παρέμεινε στον Ηρακλή με διαφορετικό ρόλο ο Στολτίδης

Κετσετζόγλου: «Ψάχνει 3-4 εν δυνάμει βασικούς παίκτες η ΑΕΚ - Προσπάθεια επέκτασης του Γιόβιτς»

«Η κίνηση με τον Λόπεθ αποκαλύπτει τη λογική των μεταγραφών - Αν ο Μεντιλίμπαρ πει θέλω τον Τσάπρα για βασικό, τότε...»

«Δεν φαίνεται ότι υπάρχει θέμα Λουτσέσκου, αλλά ούτε κάποια κατηγορηματική διάψευση στα δημοσιεύματα από τον ΠΑΟΚ»

Δεσύλλας: «Έχει μεγάλο ενδιαφέρον η εποχή Νίστρουπ - Θα πάει σε 8 με 10 μεταγραφές ο Παναθηναϊκός»