Stoiximan Super League

Πάει για… «τελικό» με Άρη ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός κρατά τη νίκη επί της Λαμίας και στρέφεται στο κρίσιμο ματς της Κυριακής με τον Άρη στο «Βικελίδης».

Το ζητούμενο επετεύχθη για τον Παναθηναϊκό απέναντι στη Λαμία και οι «πράσινοι», παρότι δεν… ενθουσίασαν με την απόδοσή τους, επικράτησαν 2-0 επιστρέφοντας στις επιτυχίες και τουλάχιστον προσωρινά στην κορυφή της Stoiximan Super League.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αντιλαμβάνεται ότι η ομάδα του είχε να διαχειριστεί και την πίεση από το σερί αρνητικών αποτελεσμάτων και κρατά τη νίκη γνωρίζοντας όμως ότι υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Πλέον για το «τριφύλλι» η προσοχή στρέφεται από σήμερα κιόλας στο κρίσιμο ματς με τον Άρη την Κυριακή στο «Βικελίδης»(20:00). Ένα παιχνίδι που όλοι στον Παναθηναϊκό αντιλαμβάνονται τη σημασία του και θεωρούν πως μια νίκη εκεί μπορεί να «ξεκλειδώσει» ψυχολογικά την ομάδα εν όψει της τελικής ευθείας της σεζόν.

Σε αυτή την αναμέτρηση, ο Παναθηναϊκός θα εμφανιστεί ενισχυμένος. Σίγουρα επανέρχεται ο Δημήτρης Κουρμπέλης από τιμωρία (μετά την αποβολή του στην Τρίπολη), ενώ αρκετές πιθανότητες να προλάβει έχει και ο Χόρντουρ Μάγκνουσον, που έχει μπει στην τελική ευθεία για την επάνοδό του μετά τον τραυματισμό που υπέστη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στις 8 Ιανουαρίου.

*Στο όριο τριών κίτρινων καρτών έφτασε ο Ζβόνιμιρ Σάρλιγια με αυτή που δέχτηκε χθες. Στις τρεις κάρτες είναι και οι Χουάνκαρ και Μπερνάρ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x