Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Δεν είναι compact πλέον ο Παναθηναϊκός - Έδειξε πράγματα ο Κλεϊνχέισλερ»

O Τάσος Νικολογιάννης στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στο ότι ο Παναθηναϊκός δεν είναι το ίδιο συμπαγής, όπως φάνηκε και με την Λαμία, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Λάζλο Κλεϊνχέισλερ.

Στην κακή εικόνα των χαφ του απέδωσε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης την προβληματική απόδοση του Παναθηναϊκού απέναντι στην Λαμία.

«Το πιο ανησυχητικό από όλα για εμένα είναι ότι ο Παναθηναϊκός δέχτηκε φάσεις από την Λαμία που δεν έχει δεχτεί από άλλες ομάδες. Είναι πολλές οι φάσεις για μια μικρομεσαία ομάδα και αυτό που μου δείχνει είναι ότι ο Παναθηναϊκός έχει χάσει το compact στοιχείο που είχε. Υπάρχει εξήγηση γιατί είναι σε κακή κατάσταση και ο Ρούμπεν και ο Τσέριν αλλά και ο Σένκεφελντ. Και τα μπακ υστερούσαν αμυντικά και αυτό πρέπει να το φτιάξει γιατί στο επόμενο παιχνίδι θα το πληρώσει. Εμένα η νίκη δεν με κάλυψε, περίμενα να δω κάτι διαφορετικό από τον Παναθηναϊκό. Από την άλλη μου άρεσε πολύ η παρουσία του Κλεϊνχέισλερ, έβαλε ένα γκολ που δεν ήταν τόσο απλό όσο έμοιαζε. Μπορεί να παίξει και οκτάρι. Καλός ήταν και ο Μαντσίνι, που έδειξε στοιχεία που είχε και στον Άρη», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε ότι δεν επιτρέπεται να κάνει τόσες φάσεις το «τριφύλλι» και να μην βάζει ένα δεύτερο γκολ, καταγράφοντας τις ευκαιρίες που χάθηκαν.

Ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι πολλοί παίκτες του Παναθηναϊκού δεν ξέρουν τι είναι πρωταθλητισμός και τώρα που κάνουν τους φέρνει ένα μεγάλο βάρος και πίεση, με την ομάδα να βγάζει τέτοια εικόνα σε μεγάλα σημεία του παιχνιδιού.

Ενώ αναφέρθηκε και στην επικείμενη ανανέωση της συνεργασίας των «πράσινων» με τον Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x