Την αποτίμηση του χθεσινού αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Βόλο έκανε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, καταγράφοντας θετικά και αρνητικά, ενόψει και του κυριακάτικου ματς με την ΑΕΚ.

«Ο Παναθηναϊκός έχασε μια ευκαιρία να πάει με ησυχία στον Βόλο, ήταν ένα παιχνίδι που ήταν για 2-0 ή 3-0 αλλά στην πρώτη φάση ο αντίπαλος έκανε γκολ. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό, είναι πρόβλημα. Με την ΑΕΚ θα είναι δύσκολο να κρατήσει το μηδέν. Η γενική του εικόνα ήταν καλή στο πρώτο ημίχρονο. Αρχίζει να βρίσκει ρυθμό, με το 4-3-3 του Γιοβάνοβιτς και επιθετικά. Ο Παλάσιος, που έκανε το καλύτερο του ματς με τον Παναθηναϊκό κόντρα στον Βόλο, και έφαγε χθες μια κλωτσιά είχε ένα αιμάτωμα, αλλά θα προλάβει να παίξει στο ματς της Κυριακής », είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε για την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου ότι, στο «τριφύλλι» δεν ήθελαν να πάρουν το παραμικρό ρίσκο γιατί είχαν στο μυαλό τους την ρεβάνς, ενώ έπαιξε ρόλο και η κούραση από ένα σημείο και μετά.

Τέλος, ο Νικολογιάννης σημείωσε πως ο Παναθηναϊκός θα πάρει σίγουρα «εξάρι», αλλά ο ίδιος πιστεύει ότι πρέπει να αποκτήσει κι έναν στόπερ, αφού ο Σένκεφελντ δεν φαίνεται να είναι ούτε την Κυριακή έτοιμος, και η ομάδα δεν μπορεί να τον περιμένει.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το ξέσπασμα στην λήξη, το «campeones» στα αποδυτήρια και το «σ’αγαπώ» του Λουτσέσκου στον Ιβάν Σαββίδη

ΑΕΚ: «Μοναδική αήττητη έδρα, χωρίς τιμωρία και πρώτη στα εισιτήρια η OPAP Arena – Κοιτάμε μόνο μπροστά»

Τα αδέρφια Σαββίδη με το τρόπαιο πριν αυτό φτάσει σε αυτόν... που το αξίζει περισσότερο

Τσακίρης: «Έχουν ληφθεί οι αποφάσεις για τη νέα ΑΕΚ - Δεν έδειξαν παίκτη που φεύγει οι δηλώσεις Αραούχο»

Νικολακόπουλος: «Τουλάχιστον έχει βάλει τις βάσεις για ένα καλύτερο πρωτάθλημα του χρόνου ο Ολυμπιακός»

Τέλος ο Μπράτσος από την Κηφισιά

Νικολογιάννης: «Κατάφερε να μείνει αήττητος και… πίσω από τον Ολυμπιακό ο Παναθηναϊκός - Έχουν ευθύνες και οι παίκτες»

Λιούμπισιτς: «Πίστευα ότι θα πάρω άλλο τρόπαιο σήμερα σπίτι»

Μητσοτάκης: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, μπορεί και ο Άρης να πάρει το Κύπελλο»

Κετσετζόγλου: «Έχασε ένα πρωτάθλημα που μπορούσε να πάρει εύκολα, αλλά είναι στο καλύτερο σημείο της ιστορίας της η ΑΕΚ»