Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Δέχεται γκολ από το πουθενά ο Παναθηναϊκός, λείπει ένας αμυντικός ογκόλιθος»

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στην ευκολία με την οποία ο Παναθηναϊκός δέχεται γκολ και την έλλειψη ενός παίκτη που θα καθαρίζει άμεσα τις φάσεις.

Την απουσία ενός αμυντικού που θα «σβήνει» τους όποιους κινδύνους στα μετόπισθεν, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να μην δέχεται… τσάμπα γκολ, μνημόνευσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Λείπει από τον Παναθηναϊκό ένας παίκτης σφραγίδα. Ένας αμυντικός ογκόλιθος. Σαν τον Μολέδο, που θα καθαρίζει τις φάσεις, για να μην τρώει γκολ στην πρώτη φάση που του γίνεται. Αυτό είναι πρόβλημα και για το μέλλον. Δέχεται γκολ από το πουθενά, ακόμα και αν είναι ωραίο όπως χθες», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού έπλεξε το εγκώμιο του Αλεξανδρόπουλου, κάνοντας ειδική μνεία στα χαρακτηριστικά του με τα οποία θα κάνει καριέρα στην Ευρώπη αν βελτιωθεί.

Τέλος, αναφερόμενος στην ενδεχόμενη αναβολή του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, ο Νικολογιάννης χαρακτήρισε την απόφαση της Αστυνομίας «της τελευταίας στιγμής» και εντελώς λανθασμένη ως προς τον χειρισμό της.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x