Stoiximan Super League

Η πραγματικότητα διέψευσε την παραφιλολογία για το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

Όλα τα σενάρια που βγήκαν από χθες (1/12) για το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός αποδείχθηκαν αναληθή.

Εν τέλει, το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό θα γίνει κανονικά την Κυριακή.

Παρά τα όσα φοβερά και τρομερά κυκλοφόρησαν χθες (1/12) και έβγαιναν από τον «δικέφαλο» περί μεθοδεύσεων κλπ., τίποτα από τα παραπάνω δεν επιβεβαιώθηκε. Αντιθέτως, όλη αυτή η θεωρία κατέρρευσε. Η πραγματικότητα διέψευσε τους πάντες και έβαλε τέλος στα διάφορα σενάρια, που που το μόνο που κατάφεραν ήταν να οξύνουν τα πνεύματα, δίχως ουσιαστικό λόγο.

Μετά και το αίτημα της ΕΛ.ΑΣ για αναβολή των αγώνων ΑΕΚ-Παναθηναϊκός και Ιωνικός-ΠΑΟΚ την Κυριακή, η αντίδραση της ΑΕΚ ήταν τέτοια που, μεταξύ άλλων, έβαζε στο… κόλπο και τους «πράσινους»! Σύμφωνα με την επιχειρηματολογία που αναπτύχθηκε, το ντέρμπι δεν θα γινόταν την Κυριακή, αλλά τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να διεξαχθεί δίχως την παρουσία κόσμου.

Και αυτό διότι κυκλοφόρησε ένα σενάριο, το οποίο ανέφερε ότι τα γήπεδα θα κλείσουν από την κυβέρνηση λόγω της έξαρσης της πανδημίας. Άφηναν, λοιπόν, να εννοηθεί ότι, μεταξύ άλλων, ο Παναθηναϊκός ήταν πίσω απ' όλα αυτά. Συμμετείχε σε μια απίθανη μεθόδευση μαζί με την Πολιτεία, την ΕΛ.ΑΣ ή ακόμη και τον Ολυμπιακό(!), ώστε να πάει να παίξει ένα παιχνίδι με την ΑΕΚ κεκλεισμένων των θυρών. Η φασαρία που έγινε χθες ήταν μεγάλη…

Η ίδια η πραγματικότητα, όμως, διέψευσε τα πάντα. Τελικά, το ντέρμπι θα γίνει την Κυριακή, ενώ από την Πολιτείαξεκαθαρίστηκε ότι στην παρούσα φάση δεν έχει παρθεί απόφαση για λουκέτο στα γήπεδα! Στην καθιερωμένη ενημέρωση της κυβέρνησης προς τους πολιτικούς συντάκτες, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο κλεισίματος των γηπέδων, όπως έχει προκύψει από σημερινά σχετικά ρεπορτάζ, με τον ίδιο να τονίζει πως δεν έχει αλλάξει κάτι από το υπάρχον κανονιστικό πλαίσιο.

Τα πάντα, λοιπόν, κατέρρευσαν. Κανένα από τα σενάρια που αναπτύχθηκε και κυκλοφόρησε χθες δεν ισχύει. Καμία μεθόδευση δεν υπήρχε, καμία κίνηση… πίσω από την κουρτίνα δεν έγινε, κανένα παρασκήνιο δεν «παίχτηκε». Το ντέρμπι θα γίνει κανονικά και σκέψεις για άδεια γήπεδα, τουλάχιστον για την ώρα, δεν υπάρχουν...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x