Την… συνταγή της επιτυχίας του Παναθηναϊκού στο επικείμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Tάσος Νικολογιάννης.

«Ο Παναθηναϊκός ξέρει ότι θα πρέπει να επιτεθεί και να δημιουργήσει καταστάσεις στον Ολυμπιακό, το έχει πει ο Γιοβάνοβιτς στους παίκτες του. Αν δεν της δημιουργήσεις προβλήματα στην άμυνα είναι μια ομάδα που επιθετικά έχει ποιότητα και θα κάνει ευκαιρίες. Πρέπει λοιπόν να είναι κι αυτός πιεστικός, να φτιάξει φάσεις και, φυσικά, όπως έχω ξαναπεί πολλές φορές, να μην δεχτεί ξανά πρώτος γκολ. Στα πλέι οφ θα σπάσουν οι βαθμοί, αφού θα παίξουν μεταξύ τους οι μεγάλοι. Θεωρώ καλυπτόμενη διαφορά μέχρι τους τέσσερις βαθμούς. Οτιδήποτε παραπάνω είναι απαγορευτικό, με βάση όσα έχουμε δει. Είναι ένα ντέρμπι που είναι πάρα πολύ ανοιχτό. Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να πλησιάσει τα στάνταρ απόδοσης που είχε με τον Βόλο, να μην δώσει φάσεις και να είναι αποτελεσματικός στις δικές του ευκαιρίες», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι ο Κλεϊνχέισλερ ναι μεν μπήκε στην προπόνηση των «πράσινων» σήμερα (23/02) και μπορεί να είναι στην αποστολή, αλλά δεδομένα θα είναι διαθέσιμος για το ματς με τον Παναιτωλικό.

Παράλληλα, ο Νικολογιάννης ξεχώρισε τους Χουάνγκ, Χάμες και Μπακαμπού, μαζί με τον Μπιέλ, ως τους πιο επικίνδυνους παίκτες για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος επίσης πρέπει να έχει σε καλή ημέρα τους Παλάσιος, Ιωαννίδη, Μπερνάρ και Σένκεφελντ.

Ακούστε το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ατρόμητος: Με δύο επιστροφές και απουσίες η αποστολή

«Στιγμές σαν και αυτές»: Το υπέροχο βίντεο της ΑΕΚ από τη νίκη με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Τσακίρης: «Εμμονή για το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ, καμία άλλη κουβέντα»

Νικολακόπουλος: «Τι κερδίζει, τι χάνει ο Ολυμπιακός από τον τελικό του Κυπέλλου…»

Αθανασίου: «Οι αποφάσεις στο τέλος της σεζόν - Ποιες οι μεταγραφικές αναζητήσεις του Παναθηναϊκού»

Νίκολιτς για το Μουσείο της ΑΕΚ: «Ένιωσα σύνδεση με τη μεγάλη Ιστορία του συλλόγου - Δεν έχω ξανασυναντήσει κάτι τέτοιο»

«Ολυμπιακός, Άντερλεχτ και Νις εξετάζουν την περίπτωση του Ντιαλό»

ΑΕΚ: Ανεβάζει ρυθμούς ο Γιόβιτς και «γκαζώνει» για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Ανοίγει ο φάκελος στόπερ και... μάχη για Τσάπρα ενόψει καλοκαιριού

Τσακίρης: «Οι… υποστηρικτικοί πρωταγωνιστές της ΑΕΚ - Δεδομένα ανοιχτή και η προπόνηση πριν τον Παναθηναϊκό»