Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Δεν τελειώνει το πρωτάθλημα στο ντέρμπι -Ίσως με εκπλήξεις η 11άδα του Παναθηναϊκού»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM ότι ο τίτλος θα κριθεί στα πλέι οφ και όχι στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό ενώ δεν απέκλεισε εκπλήξεις από πλευράς Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην 11άδα.

Την εκτίμηση ότι το επερχόμενο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό δεν θα κρίνει την υπόθεση τίτλος, έκανε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, σχολιάζοντας και ότι, σε κάθε περίπτωση, στόχος είναι η νικη.

«Είμαστε στην τελική ευθεία για το ντέρμπι, ο Παναθηναϊκός έχει δουλέψει πολύ στην τακτική, περιμένει έναν Ολυμπιακό πιεστικό. Ο Γιοβάνοβιτς δεν είναι της λογικής να πει στους παίκτες του περιμένουμε πίσω. Το πρώτο που πρέπει να κάνει είναι να μην δεχτεί πρώτος γκολ. Αν βάλει αυτός πρώτος, θα μπορεί να το διαχειριστεί διαφορετικά. Αν δεχτεί πάλι πρώτος θα είναι πιο δύσκολα από το ματς με τον Άρη. Ο Παναθηναϊκός θα πάει με το σκεπτικό να διεκδικήσει την νίκη, δεν του κάνει η ισοπαλία. Ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα και πως θα πάει το ματς, θα δούμε αν θα είναι καλό αποτέλεσμα. Να ξαναπώ ότι είναι ένα από 13 ματς που απομένουν. Δεν τελειώνει το πρωτάθλημα σε αυτό το ντέρμπι, ούτε με νίκη, ούτε με ήττα. Για μένα θα κριθεί στα πλέι οφ. Ο Παναθηναϊκός είναι πρώτος, από αυτόν εξαρτάται. Πρέπει να προσέξει δύο φορές για να μην κυνηγάει πάλι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι δεν πρέπει να αποκλείσουμε ακόμα και εκπλήξεις στην 11άδα του «τριφυλλιού», όπως για παράδειγμα τον Τσέριν βασικό ή τον Κώτσιρα και τον Σπόραρ.

Ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι στον Παναθηναϊκό βλέπουν σαν ένα κίνητρο και την απόδοση τους στο ντέρμπι του πρώτου γύρου, θέλοντας να εμφανίσουν ένα καλύτερο πρόσωπο και να δείξουν πως ήταν μια παρένθεση.

Ενώ ερωτηθείς για τον Μάγκνουσον, σημείωσε πως ο Γιοβάνοβιτς δεν συνηθίζει να βάζει άμεσα παίκτες που απέχουν για διάστημα από τις υποχρεώσεις της ομάδας για καιρό.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x