Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να έχει δουλέψει όλες τις προηγούμενες ημέρες μαζί με τους παίκτες του πάνω στα «θέλω» του για το μεγάλο παιχνίδι.

Ο Σέρβος προπονητής έριξε το βάρος στην τακτική, ενώ χθες το πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο στις στατικές φάσεις τόσο στον επιθετικό, όσο και στον αμυντικό τομέα. Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» σκοπεύει να παρατάξει μια ομάδα η οποία θα κάνει το παιχνίδι της στο Καραϊσκάκη.

Ο Γιοβάνοβιτς θέλει ισορροπία και καλή ανασταλτική λειτουργία για να περιορίσει τα ατού του Ολυμπιακού, αλλά και πίεση ψηλά για να δημιουργηθούν προβλήματα στην ανάπτυξη του αντιπάλου και φυσικά να γίνει επικίνδυνος ο Παναθηναϊκός. Ο στόχος για τους «πράσινους» είναι η νίκη και με αυτή τη νοοτροπία θα πάνε στο Φάληρο.

Σήμερα θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του Κλεϊνχέισλερ στην αποστολή. Ο Ούγγρος χθες έβγαλε μέρος της προπόνησης. Οσο για την ενδεκάδα, οι πιθανές αλλαγές είναι λίγες και ερωτηματικά παραμένουν μια θέση στα χαφ και αυτή του δεξιού μπακ με Βαγιαννίδη και Κώτσιρα να διεκδικούν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x