Μονόδρομος είναι για τον Παναθηναϊκό ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Άρη, για να μείνει «ζωντανός» στην… μάχη για την Ευρώπη, όπως εξήγησε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Πάει με προβλήματα στην Θεσσαλονίκη, να δούμε πως θα είναι η 11άδα. Είναι ένα παιχνίδι όπου ο Παναθηναϊκός πρέπει οπωσδήποτε να πάρει αποτέλεσμα. Είναι ο άμεσος ανταγωνιστής για την Ευρώπη, αν χάσει μένει πέντε βαθμούς πίσω, με οκτώ αγώνες ακόμα. Δεν θα τον έχει στο ματς, άλλο οι τρεις βαθμοί και με αγώνα στην Λεωφόρο. Θα πρέπει να παίξει διαφορετικά από ότι με την ΑΕΚ, να είναι πολύ συγκεντρωμένος και να προσέξει πάρα πολύ τις στημένες φάσεις που είναι επικίνδυνος ο Άρης. Αν μπορέσει, να κάνει τις ευκαιρίες που θα έχει -και δεν θα είναι πολλές- γκολ», είπε μεταξύ άλλων.

Ερωτηθείς για την 11άδα του «τριφυλλιού», ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι θα την αποτελέσουν οι Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Σάρλια, Χουάνκαρ, Ρούμπεν Πέρεθ, Αλεξανδρόπουλος, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Παλάσιος και Καρλίτος.

Ο Νικολογιάννης έκανε ειδική μνεία στην παρουσία των Αλεξανδρόπουλου και Καρλίτος στο βασικό σχήμα, αλλά και την… κακή προϊστορία του διαιτητή Μπρόγκναρ στα ματς του Παναθηναϊκού.

Ενώ μιλώντας για την μεταγραφική ενίσχυση των «πράσινων» από τις αγορές της Ρωσίας και της Ουκρανίας, επανέλαβε πως δεν βλέπει να γίνεται κάτι τώρα και ανέλυσε τα δεδομένα για τον επιθετικό.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μαρτίνς: «Πήραμε αυτοπεποίθηση από τη νίκη με την ΑΕΚ – Του χρόνου να βοηθήσω ακόμα περισσότερο τον Ολυμπιακό»

Μεντιλίμπαρ: «Είμαστε σε συζητήσεις με την διοίκηση για τη νέα σεζόν, αδύνατο να συνεχίσουμε με τόσους πολλούς παίκτες»

Τέλος από τον ΠΑΣ ο Κλέιμαν

Τσατάλης: «Το πιστεύουν χιλιάδες ΑΕΚτζήδες, το πιστεύουμε εμείς, πάμε να το ζήσουμε όλοι μαζί»

Ο Σιώπης άργησε να απαντήσει στις ευχές για τα γενέθλια του επειδή...τρελάθηκε με την εξέλιξη της Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Φάνηκε η απραξία της ΑΕΚ - Δεν θα είναι… δώρο να πάρει πρωτάθλημα ομάδα που έχει όλες τις ισοβαθμίες»

Ανακοίνωσε sold out για Λαμία η ΑΕΚ: «Εκεί που όλοι περιμένουν να λυγίσουμε, ο κόσμος μας δείχνει τον δρόμο»

Νικολακόπουλος: «Κλειδί για την αμυντική ενίσχυση του Ολυμπιακού ο ερχομός του Κάρμο τον Ιανουάριο»

Νικολογιάννης: «Τα πιο δύσκολα έρχονται για τον Παναθηναϊκό - Οι παίκτες δεν πιστεύουν στον Τερίμ και το ανάποδο»

«Ο Παναθηναϊκός απέρριψε πρόταση 12 εκατ. ευρώ της Σπόρτινγκ για Ιωαννίδη»