Για δεύτερο σερί παιχνίδι, έπειτα από αυτό με την ΑΕΚ (1-1) στην πρεμιέρα των πλέι οφ, ο Παναθηναϊκός καλείται να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που έχει και τα οποία δεν είναι λίγα. Οι πράσινοι δε θα πάνε πλήρεις στο Κλεάνθης Βικελίδης για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη. Σε ένα ματς κρίσιμο για τη συνέχεια, το τριφύλλι προετοιμάζεται μετ’ εμποδίων και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή αν θα υπολογίζει κάποιον από τους εξαιρετικά αμφίβολους.

Ο Φραν Βέλεθ δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό και πολύ δύσκολα θα είναι διαθέσιμος. Ο Φώτης Ιωαννίδης δε γυμνάστηκε ούτε χθες και, εκτός απροόπτου, ούτε αυτός θα βοηθήσει την ομάδα του στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη, ενώ ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ίωση και λογικά μένει κι αυτός εκτός!

Η μοναδική επιστροφή αφορά τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, που εξέτισε την ποινή του και διεκδικεί θέση βασικού. Ο Γιοβάνοβιτς δουλεύει τις τελευταίες ημέρες με βάση τις απουσίες που έχει η ομάδα του και γνωρίζει πολύ καλά πόσο δύσκολο γίνεται το έργο του τριφυλλιού για το «διπλό» που είναι και ο μοναδικός στόχος.

Ο Σέρβος και οι συνεργάτες του, πλην της καθαρά αγωνιστικής προετοιμασίας, έχουν ρίξει το βάρος και στην πνευματική. Στην ομάδα πρέπει να υπάρξει πίστη για τη νίκη και με αυτή τη λογική πορεύεται ο Παναθηναϊκός. Ολοι γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι και, παρά τα δεδομένα και σημαντικά προβλήματα, άπαντες είναι αποφασισμένοι για μάχη με στόχο το αποτέλεσμα που θα δώσει σημαντικούς βαθμούς και ψυχολογία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x