Stoiximan Super League

Με αποστολή ανάγκης ο Παναθηναϊκός - Εκτός και οι Ρούμπεν, Κουρμπέλης, Βιτάλ, Χατζηγιοβάνης!

Οι πράσινοι θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη με αποστολή …ανάγκης -ουσιαστικά- καθώς πέρα από τις γνωστές απουσίες, σήμερα προστέθηκαν άλλες δύο σημαντικές.

Με αρκετά και σημαντικά προβλήματα ο Παναθηναϊκός θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Άρη. Οι πράσινοι θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη με αποστολή …ανάγκης -ουσιαστικά- καθώς πέρα από τις γνωστές απουσίες, σήμερα προστέθηκαν άλλες τέσσερις. Πρόκειται για τους Ρούμπεν, Κουρμπέλη, Βιτάλ και Χατζηγιοβάνη, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από ίωση και θα μείνουν στην Αθήνα.

Να θυμίσουμε ότι εκτός πλάνων λόγω ίωσης είχαν τεθεί οι Γκατσίνοβιτς και Χατζηθεοδωρίδης, όπως και οι τραυματίες Βέλεθ, Ιωαννίδης, συν τους Μακέντα και Λούντκβιστ. Με τα δεδομένα αυτά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πήρε στην αποστολή τους Σαρδέλη, Τσιριγώτη και Θεοχάρη, από την Β' ομάδα.

Αναλυτικά, οι 21 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη είναι: Διούδης, Μπρινιόλι, Χατζηγιαννάκης, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Αγιούμπ, Καρλίτος, Σάντσες, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Μαουρίσιο, Θεοχάρης, Σαρδέλης, Τσιριγώτης.

Παναθηναϊκος: Εκτός και οι Ρούμπεν, Χατζηγιοβάννης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x