«Σερί νικών πρέπει να αρχίσει να κάνει ο Παναθηναϊκός», όπως τόνισε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM, μεταφέροντας τα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» του «τριφυλλιού» ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ (7/11, 19:30).

Ο ρεπόρτερ της ομάδας σχολίασε χαρακτηριστικά πως «απόψε είναι εκτός εξάδας, μετά τα αποτελέσματα ΟΦΗ και ΠΑΣ και αν δεν σοβαρευτεί και δεν αρχίσει να παίρνει μαζεμένους βαθμούς, θα υπάρξει πρόβλημα».

Από εκεί και πέρα, σημείωσε για το ματς της Λεωφόρου ότι πάει ολοταχώς για sold out! «Είμαστε πολύ κοντά στο sold out, μέχρι αύριο θα έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια. Θα έχει 13.000 κόσμο στο γήπεδο με το 90% της πληρότητας».

Σε ό,τι έχει να κάνει με την αποστολή, ο Νικολογιάννης στάθηκε στην επιστροφή του Μπαρτ Σένκεφελντ, που έχει να παίξει από τις 12 Μαΐου, όπως θύμισε.

«Η φυσική του κατάσταση δεν είναι στο 100%. Επειδή, όμως, ο Πούγγουρας είναι εκτός για έναν μήνα και αν χρειαστεί μπορεί να παίξει για ένα διάστημα, τον προτίμησε ο Γιοβάνοβιτς αντί του Σιδερά», είπε ο ρεπόρτερ.

Για την 11άδα, τέλος, τόνισε πως «δεν έχει γίνει δοκιμή, αφού ο τεχνικός του Παναθηναϊκού δούλεψε περισσότερο στην τακτική και στο πώς θα παίξει κόντρα στον ΠΑΟΚ όταν προσπαθεί η ομάδα του Λουτσέσκου να χτίσει τη δική της επίθεση».

Ωστόσο, σημείωσε πως το πιθανότερο είναι να ξεκινήσουν οι: Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σάρλια, Αλεξανδρόπουλος, Ρούμπεν, Χατζηγιοβάνης, Βιτάλ, Καρλίτος και Παλάσιος. Ο τελευταίος, αν, τελικά, ξεκινήσει, θα πάει στην κορυφή και πίσω του θα κινείται ο Καρλίτος σε ένα 4-2-3-1.

Τέλος, ο Τάσος Νικολογιάννης πρόσθεσε: «Ο Παναθηναϊκός πρέπει να τρέξει πάρα πολύ τον ΠΑΟΚ, κάποια στιγμή η κούραση από το ματς της Πέμπτης θα του βγει. Και θα βρει και χώρους. Ο ΠΑΟΚ δεν πιστεύω ότι θα έρθει να παίξει κλειστά. Μια νίκη θα δώσει ώθηση στον Παναθηναϊκό, θα τον εδραιώσει ψηλά και θα μειώσει τη διαφορά και από ΠΑΟΚ και από ΑΕΚ. Αν λήξει ισόπαλο το παιχνίδι, θα έχει χαθεί άλλη μία ευκαιρία. Τώρα, σε περίπτωση ήττας η κατάσταση θα είναι πολύ δύσκολη. Θα έχουμε εσωστρέφεια και αμφισβητήσεις, όπως συμβαίνει πάντα μετά από ήττες σε ντέρμπι»…

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube