Stoiximan Super League

Παναθηναϊκός: Στην αποστολή για ΠΑΟΚ ο Σένκεφελντ!

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το αυριανό ντέρμπι ε τον ΠΑΟΚ (07/11, 19:30) μετά από σχεδόν έξι μήνες.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (07/11, 19:30) στη «Λεωφόρο» και στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League 1. Στην απογευματινή προπόνηση των «πρασίνων», οι Κουρμπέλης και Μπεκ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Πούγγουρας έκανε θεραπεία.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Μπαρτ Σένκεφελντ, ο οποίος επιστρέφει στην αποστολή των «πρασίνων» σχεδόν μετά από έξι μήνες λόγω τραυματισμού. Ο 30χρονος Ολλανδός τέθηκε στη διάθεση του Σέρβου τεχνικού πιο γρήγορα από ό,τι αρχικά είχαν υπολογίσει οι άνθρωποι του «τριφυλλιού», λόγω φυσικά και του τραυματισμού του Πούγγουρα.

Από εκεί και πέρα, ο Αϊτόρ έμεινε εκτός για αγωνιστικούς λόγους, με τον Γιουβάνοβιτς να στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς τον 25χρονο Ισπανό. Όσον αφορά τους Σιδερά και Ενμπαγκοτό θα αγωνιστούν με την ομάδα Β' του Παναθηναϊκού. Μάλιστα, ο δεύτερος ζήτησε ο ίδιος να αγωνιστεί με τη δεύτερη ομάδα ώστε να αποκτήσει ρυθμό και να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Αναλυτικά η αποστολή: Διούδης, Ξενόπουλος, Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρούμπεν, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x