Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ ψάχνει να καλύψει τους βαθμούς που έχασε στην Τούμπα»

Ακούστε όσα είπε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου αναφορικά με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, πριν το ντέρμπι στη Λεωφόρο.

Να κρατήσει μπάλα και παίξει το συνδυαστικό ποδόσφαιρο θέλει ο ΠΑΟΚ στο ματς με τον Παναθηναϊκός τη Λεωφόρο, σύμφωνα με όσα είπε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ των «ασπρόμαυρων» τόνισε ότι από τη μια η ομάδα του Λουτσέσκου ψάχνει τους βαθμούς έχει χάσει στην Τούμπα και θέλει να τους καλύψει με ένα μεγάλο διπλό, ενώ από την άλλη δεν θέλει πριν ολοκληρωθεί ένας κύκλος αγώνων να μείνει μακριά από την κορυφή.

Επίσης, ανέφερε ότι σαφώς έχει βαρύνει ψυχολογικά από την ήττα με την Κοπεγχάγη, όπου έχασε πολλά πράγματα, όμως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως δικαιολογία. Όλοι θα πρέπει να παλέψουν για να κερδίσει η ομάδα, έναν δυνατό αντίπαλο, μέσα σε μια δυνατή έδρα που αναμένεται να είναι γεμάτη.

Τέλος, σχολίασε ότι δεν θα γίνουν πολλές αλλαγές στον βασικό κορμό, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Βαρέλα, ενώ προφανώς ο Ροντρίγκο μπορεί να πάρει θέση στην άμυνα και τον Σβιντέρσκι να μοιάζει ο επικρατέστερος για τη θέση του σέντερ φορ.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x