Ποιοτικό και όχι ποσοτικό θέμα έθεσε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, ως προς την μεταγραφική ενίσχυση του Παναθηναϊκού, άμεση και μελλοντική, προκειμένου να ανέβει επίπεδο και να βελτιωθεί περαιτέρω.

«Σημαντική η νίκη επί του Άρη, πειστική, όσο περνάει ο καιρός ο προπονητής βάζει σφραγίδα. Όμως, παρά την βελτίωση, το ρόστερ του Παναθηναϊκού θέλει ενίσχυση σε καίριες θέσεις για να ανέβει επίπεδο, κάνοντας μεταγραφές τύπου Παλάσιος, Ρούμπεν Πέρεθ και Μπρινιόλι. Ουσιαστικές κινήσεις, όχι απαραίτητα πολλές μεταγραφές αλλά ποιοτικές. Τόσο τον Γενάρη, με μια-δυο κινήσεις όσο και το καλοκαίρι, για να επιστρέψει εκεί που πρέπει και να κάνει χαρούμενο ξανά τον κόσμο του», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού έπλεξε το εγκώμιο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς σημειώνοντας ότι έχει λύσεις για όλα τα παιχνίδια και πως είναι η πιο σημαντική… μεταγραφή του «τριφυλλιού».

Ενώ ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι χθες φάνηκε η απουσία του Ρούμπεν Πέρεθ και του Μαουρίσιο γιατί ο Παναθηναϊκός δεν είχε το πάσινγκ γκέιμ που έχει όταν παίζουν, αφού με αυτούς είναι τελείως διαφορετική ομάδα.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube