Stoiximan Super League

Νικολογιάννης: «Πρόοδος και νέοι πρωταγωνιστές σε κάθε ματς του Παναθηναϊκού χάρη στον Γιοβάνοβιτς»

Την «σφραγίδα» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς φέρει η εικόνα του Παναθηναϊκού, που πρέπει να αρχίσει να παίζει εξίσου καλά και εκτός Λεωφόρου πλέον, όπως ανέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ο Τάσος Νικολογιάννης.

Έργο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποτελεί η εμφανής βελτίωση που παρουσιάζει σταθερά ο Παναθηναϊκός, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, εστιάζοντας στα σημαντικότερα σημεία προόδου.

«Σημαντική η νίκη, αλλά η βαθμολογία δεν λέει κάτι για τον Παναθηναϊκό. Μόνο αν είναι πρώτος θα λέει. Αυτό που ικανοποιεί είναι η πρόοδος που δείχνει η ομάδα με τον Γιοβάνοβιτς και η ανάδειξη νέων πρωταγωνιστών σε κάθε παιχνίδι. Έλειπαν τα γκολ του Καρλίτος αλλά είχε τον Παλάσιος που είναι σε κάθε ματς και καλύτερος,, τον Αϊτόρ που έχει βρει ρόλο και δείχνει τι μπορεί να κάνει. Αν έχεις καλό προπονητή, τότε μπορείς να πάρεις πράγματα από κάθε παίκτη. Αυτοί οι δύο σμπαράλιασαν την άμυνα του Άρη», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού ανέλυσε τα… τρικ που έκανε χθες ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για να καλύψει τις απουσίες του «τριφυλλιού», ξεχωρίζοντας τους Μπρινιόλι και Βέλεθ.

Ενώ στάθηκε στην διαφορά που υπάρχει στην απόδοση κάποιων ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού με τον Γιοβάνοβιτς και τον Μπόλονι στον πάγκο, κάνοντας ειδική μνεία στον Σάντσες.

Τέλος, ο Νικολογιάννης σημείωσε ότι οι «πράσινοι» πρέπει πλέον την εικόνα που δείχνουν στην Λεωφόρο να αρχίσουν να την δείχνουν και εκτός έδρας

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x