Ένα άκρως προσβλητικό σχόλιο έκανε ο Μίρκο Νόβοσελ για τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, θέλοντας να σχολιάσει την αποτυχημένη πορεία της εθνικής ομάδας της Κροατίας στο Ευρωμπάσκετ.

Ο «θρύλος» του γιουγκοσλαβικού μπάσκετ χαρακτήρισε «ξυλοκόπο» τον σέντερ της Σερβίας και του Παναθηναϊκού, ενώ σύμφωνα με εκείνον ο Άντε Τόμιτς από την άλλη συγκαταλέγεται στους καλύτερους της Ευρώπης.

«Θα πρέπει να σταματήσει αυτός ο κανονισμός του NBA που δεν επιτρέπει στους παίκτες να παίζουν πριν τον Αύγουστο. Αυτό έγινε με τον εξαιρετικό μας σουτέρ τον Ρούντεζ, ο οποίος δεν μπορούσε να βάλει καλάθι. Επίσης, ο Τόμιτς είναι από τους καλύτερους σέντερ της Ευρώπης και ένας παίκτης-κλειδί που τελικά αποτυγχάνει και ξαφνικά έρχεται ο… ξυλοκόπος ο Ραντούλιτσα και βάζει πάνω από 20 πόντους. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας οι παίκτες μας έκαναν χιλιάδες σουτ, αλλά μόνο ο συγκεκριμένος θα έχει κάνει 10 χιλιάδες. Γενικά, η όλη διαδικασία απέτυχε και δεν έγινε καλή προετοιμασία», ήταν τα λόγια του Μίρκο Νόβοσελ στην ιστοσελίδα «jutarnji.hr».

Όπως είναι φυσικό, η δήλωση αυτή έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στον Τύπο της Σερβίας, ωστόσο ο άμεσος... θιγόμενος, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, δεν έχει προβεί σε κάποιο σχόλιο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube