Ποιος είδε τον Σάσα Τζόρτζεβιτς και δεν τον φοβήθηκε… Ο Σέρβος τεχνικός εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση κατά της FIBA και της διαιτησίας, κάνοντας ειδική αναφορά στον Χρήστο Χριστοδούλου.

«Δεν θέλουν να μας βλέπουν στα ματς που κρίνουν μετάλλια. Η FIBA δεν παίρνει τίποτα από εμάς, ούτε χρήματα, ούτε μάρκετινγκ. Είμαστε μια ομοσπονδία με περιορισμένες δυνατότητες, προϋπολογισμό δύο εκατ. ευρώ, μπορούμε να κάνουμε λίγα πράγματα σε διεθνές επίπεδο, αλλά συνέβησαν κάποια πράγματα τόσο προφανή, που δεν μπορούμε παρά να αντιδράσουμε. Θα στείλουμε στη FIBA ένα βίντεο που εξηγεί τις θέσεις μας», ανέφερε ο «Σάλε» σε συνέντευξη Τύπου, λίγο πριν αναχωρήσει για την Ελλάδα.

«Η Σερβία είχε τον ίδιο διαιτητή σε τέσσερα ματς. Ο Έλληνας Χριστοδούλου είναι μεγάλος διαιτητής, αλλά δεν είναι καθαρός απέναντί μας. Δεν είναι καθαρή επιλογή να μας παίξει Ισπανός διαιτητής στα ημιτελικά και δεν είναι καθαρό να στερούν από τους αθλητές μας τη δυνατότητα να παλέψουν για ένα μετάλλιο, αν και αυτό κάνει την πρόκληση ακόμα μεγαλύτερη για μας. Ο Τόνι Πάρκερ είπε στον αρχηγό μας, τον Μίλος Τεόντοσιτς, Έρχεσαι εδώ κάθε χρόνο και δεν σε σέβονται’», πρόσθεσε.

Πάντως ξεκαθάρισε πως δεν έχει παράπονο από τους παίκτες του και έδειξε διάθεση… εκδίκησης. «Ήθελα πολύ ένα μετάλλιο. Ο Μαριάνοβιτς μάς έλλειψε, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσε να είναι μαζί μας. Στόχος μας πλέον είναι να πάμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, γιατί απουσιάζαμε από τις τελευταίες δύο διοργανώσεις. Θα προετοιμαστούμε με ακόμη περισσότερη δύναμη και θα αντιμετωπίσουμε όλους μας τους αντιπάλους, εντός κι εκτός γηπέδων», κατέληξε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube