Ο Ντέμης Νικολαΐδης τοποθετήθηκε μέσα από την εκπομπή του, Monday FC, στη Nova για τη φάση στην οποία ο Άρης ζήτησε πέναλτι απέναντι στην ΑΕΚ για τη σύγκρουση του Αθανασιάδη με τον Φαμπιάνο. Ο παλαίμαχος επιθετικός τόνισε πως το παίξιμο του γκολκίπερ της «Ένωσης» ήταν φυσιολογικό, αλλά και πώς είναι θέμα πώς ερμηνεύει ο κάθε διαιτητής τον κανονισμό.

«Δεν γινόταν ο Αθανασιάδης να πηδήξει διαφορετικά, πάει με φυσιολογικό τρόπο να διώξει την μπάλα και μετά βρίσκει τον αντίπαλο», είπε χαρακτηριστικά. «Ο κανονισμός δεν λέει ότι αν βρεις την μπάλα πρώτα δεν υπάρχει πέναλτι, αλλά δεν είναι τόσο ξεκάθαρος με όσα αναφέρει. Ίσως θα έπρεπε να γίνει πιο σαφής για τέτοιες περιπτώσεις», τόνισε, ενώ πρόσθεσε πως ακόμη και διαιτητές με τους οποίους επικοινώνησε η εκπομπή του (και θέλησαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους) είχαν διφορούμενες απόψεις για τη φάση.

Παράλληλα, τοποθετήθηκε για τη θέση της ΠΑΕ ΑΕΚ για τον Κώστα Κατσουράνη. «Ο Κατσουράνης δεν είναι εχθρός της ΑΕΚ ούτε μέρος της προπαγάνδας. Είπε την άποψη του απλά. Ας αφήσουμε να λένε την γνώμη τους. Αν είναι δυνατόν να είναι ο Κατσουράνης όσα λέει η ΑΕΚ», σχολίασε.

Όσο για το ματς με τον Άρη, χαρακτήρισε πρόσωπο του αγώνα τον Σέρχιο Αραούχο, που κέρδισε το πέναλτι για το 1-0 και έδωσε τις ασίστ για τα άλλα δύο γκολ της ΑΕΚ, τονίζοντας πως θυσιάζεται για την ομάδα. Ειδική μνεία έκανε και στην εμφάνιση των Γιόνσον και Πινέδα.



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναιτωλικό

Εκνευρισμένος ο Αναστασίου στη συνέντευξη Τύπου, δεν δέχθηκε ερωτήσεις

Πιρόλα: «Ευχαριστώ τον κόσμο για την στήριξή του - Θα δώσουμε τα πάντα για την ανατροπή με Λεβερκούζεν»

Μεντιλίμπαρ: «Πρέπει να τελειώνουμε νωρίτερα τη δουλειά και να μην δίνουμε δικαιώματα στον αντίπαλο»

Κέρκεζ: «Μας περιμένουν μεγάλες μάχες σε όλα τα παιχνίδια που ακολουθούν»

Ράσταβατς: «Η ομάδα διανύει μία σκληρή και δύσκολη στιγμή - Υπάρχει μεγάλη πίεση»

Χριστόγλου: «Δεν έθελξε, αλλά βρήκε τα γκολ που χρειάζονταν ο Ολυμπιακός - Δείχνει ότι μπορεί να βοηθήσει ο Αντρέ Λουίς»

Νικολακόπουλος: «Ο Γιαζίτσι ξέρει και τα κάνει πιο εύκολα στον Ολυμπιακό»

Μεντιλίμπαρ: «Δεν πρέπει να κρατάμε τον αντίπαλο ζωντανό μέχρι το τελευταίο λεπτό»

Βαθμολογία Stoiximan Super League: Πάτησε κορυφή και περιμένει ο Ολυμπιακός, δύσκολα τα πράγματα για Asteras AKTOR