Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Σταδιακή επιστροφή στην… προ Μουντιάλ ΑΕΚ - Τι είπε ο Ολυμπιακός στη σύσκεψη ασφαλείας»

Την εκτίμηση ότι με Γκατσίνοβιτς-Ελίασον ξανά στην 11άδα η ΑΕΚ θα επιστρέψει στις εμφανίσεις προ Μουντιάλ έκανε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσακίρης. Τι είπε για τη σύσκεψη ασφαλείας με Ολυμπιακό.

Στη νέα πρόκληση που έχει μπροστά της η ΑΕΚ -και έχει να κάνει με τη διαχείριση της πρωτιάς στη βαθμολογία- αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Μιλώντας στην εκπομπή των Αντώνη Πανούτσου-Αντώνη Καρπετόπουλου, σημείωσε ότι μετά το come back με το οποίο κάλυψε τη διαφορά, η «Ένωση» πρέπει ν’ ανταπεξέλθει και στην πίεση της κορυφής.

Εκτίμησε λοιπόν ότι σε αυτή την προσπάθεια θα έχει ως μεγάλο πλεονέκτημα την επιστροφή Γκατσίνοβιτς-Ελίασον, προβλέποντας ότι με τη σταδιακή επανένταξή τους στην ενδεκάδα η ομάδα θα ξαναδείξει την… προ Μουντιάλ εικόνα.

Κατά τ’ άλλα, σημείωσε ότι έγινε και η πρώτη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ημιτελικού Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, μεταφέροντας τη θέση που διατύπωσαν εκεί οι Πειραιώτες ότι αν υπάρξει έστω και μια πέτρα ή αντικείμενο στην υπογειοποίηση, θα κάνουν αναστροφή και θα γυρίσουν πίσω.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x