Stoiximan Super League

Πάει για καλοκαίρι η ενίσχυση της ΑΕΚ

Εκτός εξαιρετικού απροόπτου στο φινάλε των μεταγραφών, η ΑΕΚ δεν θα κάνει άλλη προσθήκη στην τελευταία μέρα του «παραθύρου».

Ολοκληρώνεται απόψε η μεταγραφική περίοδος στην Ελλάδα, με την ΑΕΚ εκτός απροόπτου να μην προχωρά σε άλλη προσθήκη πέραν της γνωστής του Πάολο Φερνάντες που έχει αποκτηθεί από το καλοκαίρι και έχει ενσωματωθεί στην ομάδα ουσιαστικά από το… Νοέμβριο.

Οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν επαφές για την απόκτηση στόπερ, τόσο για να ενισχύσει την ήδη υπάρχουσα τετράδα όσο και με ορίζοντα το καλοκαίρι, όταν θα είναι πλέον αναγκαιότητα μία μεταγραφή λόγω της διαφαινόμενης αποχώρησης του Γιώργου Τζαβέλλα. Η «Ένωση» είχε συζητήσεις με την Μπενφίκα για τον Αμερικανογερμανό Τζον Άντονι Μπρουκς, αλλά ο διεθνής με τις ΗΠΑ στόπερ κατέληξε τελικά δανεικός στη Χόφενχαϊμ όπου έγινε αμέσως βασικός. Εξετάστηκαν και άλλες λύσεις, που όμως για διάφορους λόγους δεν προχώρησαν και έτσι η υπόθεση αυτή πηγαίνει για το καλοκαίρι, εκτός απροόπτου.

Το ίδιο ισχύει και για τον Μπέντζαμιν Κικάνοβιτς, καθώς παρότι η πρόταση της ΑΕΚ έφτασε αρκετά ψηλά, οι Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς δεν έριξαν τις απαιτήσεις που είχαν εξ αρχής (περί τα 2 εκατ. ευρώ) και έτσι αναμένεται να γίνει νέα προσπάθεια για τον 23χρονο ακραίο επιθετικό το καλοκαίρι. Εκτός και αν η ομάδα του MLS αλλάξει στάση τις τελευταίες ώρες της μεταγραφικής περιόδου.

Είναι σαφές, το δήλωσε άλλωστε και ο Ματίας Αλμέιδα, πως είναι ικανοποιημένος με το ρόστερ που διαθέτει και δεν ήθελε να γίνουν προσθήκες απλώς για να… γίνουν. Από τη στιγμή που δεν βρέθηκε κάποιος στόπερ με τα χαρακτηριστικά και την ποιότητα που αναζητούσε η ομάδα και δεν μπόρεσε να αποκτηθεί ο Κικάνοβιτς, η ενίσχυση στις συγκεκριμένες θέσεις μετατίθεται για το καλοκαίρι.

Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει δυνατότητα απόκτησης ελεύθερων παικτών (που μπορούν να μείνουν ακόμη και σήμερα χωρίς συμβόλαιο) ως τις 17 Φεβρουαρίου, ωστόσο δύσκολα η ΑΕΚ θα… ψωνίσει από τη συγκεκριμένη αγορά, εκτός κι αν παραστεί κάποια σοβαρή ανάγκη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x