Ο Σέρβος τεχνικός των «βυσσινί» τόνισε πως πρέπει να ευχαριστήσει και να δώσει συγχαρητήρια στους παίκτες του για την εμφάνιση και το αποτέλεσμα, χαρακτηρίζοντας καλούς χαρακτήρες τους ποδοσφαιριστές του. Αφιέρωσε τη νίκη στον κόσμο και στον εκλιπόντα φίλο της ομάδας και υποσχέθηκε πως θα τα δώσουν όλα στο ΟΑΚΑ για την πρόκριση.

Αναλυτικά: «Θέλω να ευχαριστήσω και να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες για τη σημερινή τους εμφάνιση. Το είπα από την πρώτη μέρα που ήρθα. Σας είπα ότι έχουμε πολύ καλά παιδιά και καλούς χαρακτήρες στα αποδυτήρια, που είναι καλοί ποδοσφαιριστές. Όλοι τους είναι έτοιμοι να δώσουν και τη ζωή τους για τη φανέλα της ομάδας μας.

Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη στον κόσμο και σε ένα παιδί που έφυγε τόσο νέος και θα είναι χαρούμενος από εκεί ψηλά, τον Χρήστο Τζανάρα. Εμείς "πατάμε στη γη", δεν χρειάζεται "να πετάμε στα σύννεφα".

Σήμερα κάναμε τη μισή δουλειά. Είμαστε έτοιμοι και θα είμαστε έτοιμοι στο δεύτερο παιχνίδι στην Αθήνα για να δώσουμε τα πάντα και να φτάσουμε στον τελικό, που είναι ο στόχος μας. Όλα ήταν τέλεια σήμερα, όπως τα είχαμε σχεδιάσει. Δυστυχώς, το μόνο αρνητικό σημείο ήταν ο τραυματισμός του Αγκάνοβιτς».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ανακοινώθηκε η 4η αγωνιστική του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας - Τότε είναι το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η αποθέωση στον Μάνταλο και η όμορφη στιγμή με Μπαλαμώτη: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από την 8άρα με Πανσερραϊκό

Μάνταλος: «Είναι τιμή να φωνάζει ο κόσμος το όνομά μου - Τα χάλασε όλα ο τραυματισμός του Βάργκα»

Το «one man show» του Μάνταλου και η 8άρα της ΑΕΚ: Τα highlights από το πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό

Νίκολιτς: «Ο Βάργκα δεν θα παίξει με Βόλο, ελπίζω να μη μείνει έξω για πολύ - Το μεγάλο όπλο μας είναι η ενότητα»

Ο Νίκολιτς επιβεβαίωσε την πρόθεση της ΑΕΚ να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Εκνευρισμένος ο Νίκολιτς στο γκολ του Πανσερραϊκού, παρά την οκτάρα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Το σόου του Μάνταλου, η πεντάδα των μικρών και ο τραυματισμός του Βάργκα που τον θέτει εκτός με Βόλο»

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας του - Σε μαύρο φόντο το σήμα του συλλόγου στα social media!

Ο Βίντα παρέδωσε το περιβραχιόνιο στον Μπαλαμώτη!