Ο Σίμε Βρσάλικο είναι ο «εκλεκτός» του Ολυμπιακού για τη θέση του δεξιού μπακ, όπως μετέδωσε ο Κώστας Νικολακόπουλος στην εκπομπή «Οι ρεπόρτερ» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6!

Ο Κροάτης, εξάλλου, είναι ο δεξιός μπακ, για τον οποίο είχε προαναγγείλει εξελίξεις χθες ο ρεπόρτερ της ομάδας, μεταφέροντας την πληροφορία ότι ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για σοβαρή ενίσχυση σε αυτήν τη θέση.

Ο 30χρονος διεθνής μπακ της Ατλέτικο Μαδρίτης, ο οποίος είχε έρθει προχθές στην Αθήνα και έφυγε χθες το πρωί, μένει ελεύθερος από την ισπανική ομάδα. Συναντήθηκε, μάλιστα, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και η μεταγραφή είναι σε καλό δρόμο.

Το προφίλ του Σίμε Βρσάλικο


Οι συστάσεις για τον Σίμε Βρσάλικο είναι… περιττές! Γεννήθηκε στις 10 Ιανουαρίου του 1992 στην πόλη Ζαντάρ της Κροατίας και θεωρούνταν από τα μεγαλύτερα ταλέντα του κροατικού ποδοσφαίρου.

Ξεκίνησε την καριέρα του στα παιδικά τμήματα της Ζαντάρ και συνέχισε στις ακαδημίες της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Έκανε το ντεμπούτο του στο κροατικό πρωτάθλημα ως δανεικός στη Λοκομοτίβα, σύλλογος ο οποίος έχει ειδική σχέση με την Ντιναμό. Επέστρεψε στην τελευταία πριν από τις γιορτές και πρόλαβε να κάνει 9 εμφανίσεις μέχρι το τέλος της σεζόν στο πρωτάθλημα. Τα επόμενα τρία χρόνια καθιερώθηκε ως βασικός και βοήθησε την ομάδα του να κατακτήσει τρία πρωταθλήματα, δύο Κύπελλα και ένα Σούπερ Καπ.

Το καλοκαίρι του 2013 πήρε μεταγραφή για την ιταλική Τζένοα για ένα ποσό γύρω στα 4 εκατ. ευρώ. Από το 2016 είναι παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ τη σεζόν 2018-2019 είχε παραχωρηθεί δανεικός στην Ίντερ.





ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube