Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός ετοιμάζει σοβαρή ενίσχυση στη θέση του δεξιού μπακ»

Σοβαρή ενίσχυση στη θέση του δεξιού μπακ ετοιμάζει ο Ολυμπιακός όπως ανέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Στις μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Ο ρεπόρτερ των ερυθρολεύκων τόνισε ότι τώρα που τελείωσαν οι εσωτερικές υποθέσεις με τις ανανεώσεις των Ελ Αραμπί, Βαλμπουενά και Αβραάμ Παπαδόπουλου, πάει αμέσως στο επόμενο στάδιο που είναι οι προσθήκες.

Όπως ανέφερε προτεραιότητα είναι η απόκτηση ενός δεξιού μπακ, μεταφέροντας την πληροφορία ότι ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για σοβαρή ενίσχυση σε αυτή τη θέση. Τόνισε ακόμη ότι οι ερυθρόλευκοι είναι σε επαφές για την απόκτηση ενός δημιουργικού βραζιλιάνου άσου και πως μέχρι να φύγει η ομάδα για την Αυστρία, δηλαδή, σε πέντε ημέρες, θα προσπαθήσει να πάρει έως και τρεις παίκτες καθώς είναι ανοικτό και το θέμα της ενίσχυσης επιθετικά με τον Λάριν ή τον Καμαρά.

Τέλος αναφέρθηκε και στο υπαρκτό ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον νεαρό Τσέχο, Αλιγιαγκιτς της Σλάβια, ενώ από το Βελιγράδι μεταδίδουν σήμερα ότι οι Πειραιώτες είναι μεταξύ των ομάδων που ενδιαφέρονται για τον αριστερό εξτρεμ της Παρτιζάν, Γιόβιτς.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x