Stoiximan Super League

«Θα φύγει από τον Ολυμπιακό ο Ονιεκούρου, θέλει να επιστρέψει στην Τουρκία»

Στην Τουρκία επιθυμεί να επιστρέψει ο Χένρι Ονιεκούρου, με τον μάνατζερ του Νιγηριανού εξτρέμ να τονίζει πως θέλει να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό.

Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι το «διαζύγιο» του Ολυμπιακού με τον Χένρι Ονιεκούρου, ο οποίος αποκτήθηκε πέρσι από την Γαλατασαράι και δεν κατάφερε επ’ ουδενί να προσφέρει τα αναμενόμενα στους Πειραιώτες.

Όλο αυτό το διάστημα στην Τουρκία υπάρχουν δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία η Μπεσίκτας, η Γαλατασαράι και η Αντάνα Ντεμιρσπόρ έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Μάλιστα, επί του θέματος κλήθηκε να μιλήσει και ο μάνατζέρ του, Γουίλιαμ Ντ’ Άβιλα, ο οποίος είχε ραντεβού με τους «μνηστήρες» στην Κωνσταντινούπολη για να συζητήσει το μέλλον του πελάτη του.

«Ο παίκτης θα φύγει από τον Ολυμπιακό και θέλει να γυρίσει στην Τουρκία», επισημαίνει ο εκπρόσωπος του Ονιεκούρου και σημείωσε πως υπάρχουν κρούσεις και επαφές με πολλές ομάδες στην Τουρκία.

Ο Γουίλιαμ Ντ’ Άβιλα φέρεται να είναι σε ανοικτή γραμμή με τον Ολυμπιακό, ώστε να ενημερώσει για το αποτέλεσμα των επαφών του επί τουρκικού εδάφους και οι Πειραιώτες προτίθενται να τον πουλήσουν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x