Ο νεαρός μέσος του Ολυμπιακού «έσπασε τα κοντέρ» στην πρώτη του χρονιά στους ερυθρόλευκους. Η εκτόξευση της καριέρας του νεαρού μέσου ο οποίος θα πάει και στο Κόπα Άφρικα με την ομάδα της Γουινέας.

Η χθεσινή μέρα ήταν ξεχωριστή για τον Μαντί Καμαρά, καθώς η Εθνική ομάδα της Γουινέας εξασφάλισε την πρόκριση της στην τελική φάση του Κόπα Άφρικα.

Μια πολύ σημαντική επιτυχία για τον νεαρό μεσοαμυντικό του Ολυμπιακού, ο οποίος δεν είναι υπερβολή να ισχυριστεί κάποιος, ζει το όνειρο.

Η συγκεκριμένη λέξη μπορεί να χαρακτηρίσει την φετινή αγωνιστική περίοδο για τον Καμαρά. Όνειρο. Ο 21χρονος μεσοαμυντικός κατάφερε μέσα σ’ ένα χρόνο να «εκτοξευθεί» μέσα από εντυπωσιακές εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό και κανείς δεν μπορεί να πει ότι περίμενε μια τόσο εντυπωσιακή σεζόν από τον νεαρό Αφρικανό.

Πέτυχε πολλά ο νεαρός μέσος των ερυθρόλευκων και οι καλές του εμφανίσεις με τους πειραιώτες, του έδωσαν την ευκαιρία να παίξει στην Εθνική ομάδα της χώρας του.

Κι όχι μόνο να παίξει αλλά να θεωρείται κιόλας (μετά από πέντε μόλις συμμετοχές) βασικό στέλεχος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Γουινέας.

Με τα διθυραμβικά σχόλια για τις εμφανίσεις του να διαδέχονται το ένα το άλλο, σε σημείο που ο Καμαρά να θεωρείται ένας από τους ηγέτες της Εθνικής του ομάδας.

Πέτυχε τόσα πολλά σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα ο Καμαρά και κατάφερε να κάνει την διαφορά γιατί δούλεψε πολύ με τον Ολυμπιακό. Και τώρα φυσικά θα του δοθεί η δυνατότητα να παίξει στην κορυφαία διοργάνωση εθνικών ομάδων της Αφρικής, με ότι αυτό συνεπάγεται για την ανέλιξη του.

Ο Καμαρά ζει το όνειρο καθώς στην πρώτη του χρονιά με την φανέλα του Ολυμπιακού κατάφερε να καθιερωθεί στους ερυθρόλευκους, κλήθηκε στην Εθνική ομάδα της χώρας του και θα παίξει στο Κόπα Άφρικα.

Το όνομα του επίσης ακούγεται όλο και πιο έντονα ως μεταγραφικός στόχος μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων κι αυτό είναι επίσης πολύ σημαντικό.

Ο Καμαρά δείχνει ότι είναι παίκτης μάλιστα που μπορεί να κλέψει την παράσταση με τις εμφανίσεις του στην διοργάνωση του καλοκαιριού που θα γίνει στην Αίγυπτο.

Αξίζει αναμφίβολα ένα μπράβο στον νεαρό αμυντικό μέσο για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που έκανε την φετινή σεζόν και είναι πολύ σημαντικό ότι αυτή η προσπάθεια δικαιώθηκε.

Ο νεαρός άσος των ερυθρόλευκων γνωρίζει πολύ καλά πόσο σημαντικό θα είναι για τον ίδιο να κάνει ένα καλό Κόπα Άφρικα σε λίγους μήνες και όλα δείχνουν ότι ο Καμαρά έχει τις δυνατότητες να λάμψει στο Κόπα Άφρικα.

Ο Φρανσουά Μοντέστο έχει φυσικά πολλούς λόγους να αισθάνεται ικανοποιημένος με την εξέλιξη του νεαρού άσου, καθώς ο Γάλλος επέμεινε πολύ για την απόκτηση του παίκτη από την Αζαξιό.

Ο Μοντέστο επέμεινε και η διοίκηση έκανε την μεταγραφή. ο Μαρτίνς τον εμπιστεύτηκε και ο Καμαρά προσπάθησε πολύ. Τους δικαίωσε όλους.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube