Στο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Πέδρο Μαρτίνς θα «φτάσει» στα 209 παιχνίδι του στον Ολυμπιακό και θα ξεπεράσει τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στο σύνολο των αγώνων στον πάγκο της ομάδας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να… γιορτάσει την επιτυχία αυτή και να τη μοιραστεί με έναν φίλο των ερυθρολεύκων. Έτσι μέσω του facebook έκανε γνωστό ότι θα δώσει μια φανέλα με το νούμερο 209, ως δώρο μετά από κλήρωση που θα γίνει.

«Είναι τεράστια χαρά να είμαι πλέον ο προπονητής με τις περισσότερες συμμετοχές σε έναν μεγάλο και κυρίαρχο σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός. Θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτή την στιγμή και γι' αυτό χαρίζω αυτή τη φανέλα», αναφέρει και συνέχισε:

«Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να μοιραστείτε στα σχόλια τον αγώνα που σας έχει μείνει στην μνήμη από την στιγμή που ήρθα στον Ολυμπιακό.Ο νικητής που θα κερδίσει την φανέλα, έπειτα από κλήρωση, θα ανακοινωθεί την επόμενη Δευτέρα. Μια μεγάλη αγκαλιά σε όλους σας. ΠΑΜΕ», έγραψε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γρηγορίου: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έχει γίνει - Να βρούμε γκολ για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη»

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR