Τα προβλήματά της αλλά και τα δυνατά της σημεία φανέρωσε η Σταντάρ Λιέγης στο ματς με την Κορτράικ. Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Europa League την ερχόμενη Πέμπτη, ήρθε ισόπαλη 3-3 εκτός έδρας, δείχνοντας ότι όσο εύκολα τα βάζει μπροστά (με τον Ορλάντο Σα να κάνει… παπάδες), τόσο εύκολα τα τρώει πίσω!

Ο Ορλάντο Σα, που βρισκόταν στο στόχαστρο της ΑΕΚ εδώ και… μπόλικο καιρό, άνοιξε το σκορ μόλις στο 12ο λεπτό έπειτα από ασίστ του Ντοσεβί, αλλά η Κορτράικ ισοφάρισε δύο λεπτά μετά με τον Σαάντι που δέχθηκε την ασίστ από τον Γούτα. Στο 18’ ο Ορλάντο Σα… πυροβόλησε ξανά, αλλά οι γηπεδούχοι απάντησαν δύο λεπτά μετά και πάλι με τον Κέιτζ. Ο Τοτοβίτσκι δε στο 29’ έδωσε το προβάδισμα στην Κορτράικ αλλά ο Τρεμπέλ στο 41’ ισοφάρισε σε 3-3. Γκολ το οποίο προήλθε από νέα ασίστ του Ματιέ Ντοσεβί.

Το 3-3 παρότι διαμορφώθηκε από το πρώτο μέρος και το ματς είχε τρομερό ρυθμό, παρέμεινε μέχρι το φινάλε και αφήνει μια… γλυκόπικρη γεύση στην ερχόμενη αντίπαλο του Παανθηναϊκού.

Σταντάρ Λιέγης:
Ζιλέ, Σολτς, Ουίλιαμ (62’ Σισέ), Λαΐφη, Αντράντε, Τρεμπέλ, Ενόχ, Ντοσεβί (87’ Μπενζά), Εντμίλσον, Μπελφοντίλ, Ορλάντο Σα (89’ Εμον)

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube