Η δράση συνεχίζεται στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και το… μενού έχει ματς σε επτά ομίλους. Εμείς θα σταθούμε σε δύο αναμετρήσεις με σκοπό να κρατήσουμε τη φόρμα της στήλης, η οποία χτες έκανε 4/4, με τις προτάσεις της σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Γεωργία-Ελλάδα: Μονόδρομος η νίκη για τη γαλανόλευκη, ώστε να τα παίξει όλα για όλα κόντρα στη Σουηδία την Τρίτη για να μπει γερά στο κόλπο για τη δεύτερη θέση. Απέναντί της μια ομάδα, η οποία κάνει κάκιστα μεν προκριματικά, αλλά έχει καταφέρει να κάνει ζημιά στην Εθνική μας.

Ίσως, μάλιστα στο ταμείο του Νοέμβρη να της κοστίσει πάρα πολύ το 1-1 του περασμένου Μάρτη στην Τούμπα. Ο συγκεκριμένος βαθμός ήταν ο πρώτος και έως τώρα ο τελευταίος για την ομάδα του Βίλι Σανιόλ. Από τότε έχει μια εντός έδρας ήττα με 1-0 από το Κόσοβο και άλλη μια με 4-0 από την Ισπανία. Συν τις άλλες δύο, οι οποίες είχαν προηγηθεί.

Μια απλώς καλή Ελλάδα θα έχει το πάνω χέρι για τη νίκη και εν αντιθέσει με τους γηπεδούχους, τη χρειάζεται πολύ. Αν δεν τα καταφέρει… αντίο. Με αυτά τα δεδομένα το διπλό, το οποίο το βρίσκουμε αρκετά ψηλά, καθώς κυμαίνεται από 2.30 μέχρι 2.40, αξίζει πολύ.

Λουξεμβούργο-Σερβία: Με μια πρώτη ματιά θα πιστέψει κάποιος ότι δεν έχει κανένα ενδιαφέρον στοιχηματικά η συγκεκριμένη αναμέτρηση λόγω της διαφοράς των δύο ομάδων. Ωστόσο, δεν είναι ακριβώς έτσι η κατάσταση. Οι γηπεδούχοι παρουσιάζονται ανέλπιστα καλοί έως τώρα και σίγουρα είναι η μεγάλη έκπληξη του πρώτου ομίλου.

Για την απευθείας πρόκριση παίζουν Πορτογαλία και Σερβία, αλλά μέχρι πρόσφατα ήταν στο… κάδρο και το Λουξεμβούργο, έστω και τυπικά. Στα προηγούμενα προκριματικά ήταν ο… σάκος του μποξ, αλλά τώρα μετράει έξι βαθμούς σε τέσσερις αναμετρήσεις, ενώ έχει παλέψει όλα της παιχνίδια. Ακόμα και στο 4-1 από τη Σερβία στον πρώτο γύρο ήταν στη διεκδίκηση θετικού αποτελέσματος μέχρι το 81’ (2-1).

Η ομάδα του Στοΐκοβιτς «βλέπει» μόνο νίκη στο συγκεκριμένο ματς, ώστε να παίξει στα ίσα ή σχεδόν στα ίσα τον «τελικό» του Νοέμβρη με την Πορτογαλία. Προφανώς και είναι καλύτερη από τον αντίπαλό της, ο οποίος, πάντως, δεν θα παραδοθεί άνευ όρων. Στο διπλό των Σέρβων, θα κουμπώσουμε και το Over, αφού έχουν γκολ τα ματς και των δύο, ενώ είχε πολλά (πέντε γκολ) και η πρώτη τους αναμέτρηση. Το συγκεκριμένο combo πληρώνει 2.10 με 2.20 κατά μέσο όρο.

Οι εκτιμήσεις
Γεωργία-Ελλάδα 2 (2.30-2.40)
Λουξεμβούργο-Σερβία 2+Over (2.10-2.20)

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube