Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας: Εμπιστοσύνη στην χαμηλή δυναμική των γηπεδούχων

H δεύτερη αγωνιστική της Ευρωλίγκας ολοκληρώνεται απόψε με πέντε ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, από τις οποίες θα επιλέξουμε δύο διπλά, όπου ο γηπεδούχος δεν... τραβάει.

Εδώ και περίπου μια εβδομάδα η Ευρωλίγκα έχει επιστρέψει και πάλι για να δώσει στοιχηματικό ενδιαφέρον στις Πέμπτες και τις Παρασκευές μας, ενώ αν συνυπολογίσουμε και τις «διαβολοβδομάδες», έχουν ματς σχεδόν κάθε μέρα!

Απόψε, έχουμε τη συνέχεια της δεύτερης αγωνιστικής με πέντε αναμετρήσεις στις οποίες μπορούμε να βρούμε αμέτρητα σημεία αλλά και ειδικά για να δοκιμάσουμε την τύχη μας. Εμείς όμως θα εστιάσουμε σε δύο διπλά που μοιάζουν ελκυστικά, όχι μόνο για τη δυναμική του φιλοξενούμενου αλλά κυρίως για την αδυναμία του γηπεδούχου.

Άλμπα Βερολίνου-Βιλερμπάν: Όπως όλοι περίμεναν, η γερμανική ομάδα που αποτελεί και ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση της τελευταίας θέσης στην κανονική διάρκεια, γνώρισε την συντριβή στην πρεμιέρα από την πανίσχυρη Μπαρτσελόνα και με το καλημέρα κατάλαβε τι την περιμένει φέτος. Από την άλλη πλευρά, οι Γάλλοι που στοχεύουν σε μια αξιοπρεπή πορεία, κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της πάντα επικίνδυνης Ζαλγκίρις στη Λιόν και να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους.

Πραγματικά η ομάδα του Πάρκερ βρίσκεται σε καλό φεγγάρι και δείχνει ικανή να κυνηγήσει τέτοια ματσάκια φέτος που θα την ανεβάσουν βαθμολογικά, απέναντι στους Βερολινέζους που είναι ή του ύψους ή του βάθους. Επιλέγουμε το διπλό σε απόδοση που βρίσκουμε πάνω από το ελκυστικό 1,85.

Μπασκόνια-Αρμάνι Μιλάνο: Οι Ισπανοί πήγαν στο ΣΕΦ την πρώτη αγωνιστική και... μάζεψαν και για το σπίτι, αφού ο Ολυμπιακός έκανε πάρτι απέναντι στους Βάσκους που είδαν τον Γκρέιντζερ να είναι άφαντος, ενώ τα προβλήματα στην άμυνα ήταν τεράστια. Οι Ιταλοί μπορεί να αντιμετώπιζαν την ΤΣΣΚΑ στο Μιλάνο, όμως από την αρχή απέδειξαν ότι και φέτος στοχεύουν ψηλά, πετυχαίνοντας μια μεγάλη νίκη που αμέσως τους κάνει φαβορί.

Σίγουρα το σύνολο του Ιβάνοβιτς μέσα στην έδρα του θα είναι αρκετά ανταγωνιστικό, ειδικά αν τις μπουν και τα μεγάλα σουτ, όμως η Αρμάνι δεν έχει να φοβηθεί τίποτα αν κάνει αυτά που ξέρει καλά. Επιλέγουμε το διπλό σε απόδοση λίγο πάνω από το 1,50 και έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο.

Συνοπτικά οι επιλογές:


Άλμπα Βερολίνου-Βιλερμπάν 2 (1,80+)
Μπασκόνια-Αρμάνι Μιλάνο 2 (1,60+)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu