Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας: Τουρκία από το... 2002, ευκαιρία για τους Αρμένιους

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το sport-fm.gr, με αγώνες από τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το δεύτερο international break της σεζόν φέρνει μπόλικα καλά ματς απόψε, με την δράση σε 5ο, 7ο, 8ο και 10ο όμιλο. Δύο επιλογές εθνικού ενδιαφέροντος ξεχώρισε η στήλη, ας περάσουμε στο ψητό, αφού επισημάνουμε πως ΕΔΩ μπορείτε να δείτε τις προτάσεις του Χρήστου Κατριμουστάκη από την Euroleague.

Τουρκία-Νορβηγία: Με πολλές απουσίες έχουν ταξιδέψει οι Σκανδιναβοί, καθώς ούτε ο Χάαλαντ είναι διαθέσιμος, ούτε ο Σόρλοθ, ούτε ο Άγιερ. Στο πρώτο ματς ενάντια στους Τούρκους, που είχε διεξαχθεί στην ουδέτερη Μάλαγα, η Νορβηγία είχε ηττηθεί με το βαρύ 3-0, ωστόσο μέχρι τώρα έχει καταφέρει να βρίσκεται στο +2 από την αντίπαλό της και αν, έστω δεν ηττηθεί στην Κωνσταντινούπολη, θα παραμείνει σε θέση ισχύος.

Οι δε παίκτες του Σενόλ Γκιουνές έχουν μπροστά τους μεγάλη πρόκληση, καθώς την τελευταία φορά που έπαιξε η εθνική ομάδα της πατρίδας του σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου, πολλοί εξ αυτών πήγαιναν σχολείο – το 2002!

Μεγάλο το κίνητρο σε αμφότερες πλευρές, αγοράζεται το αμφίτερμα σε αποδόσεις που ξεπερνούν το 1.75.

Ισλανδία-Αρμενιά: Φαντάζει... αντι-εμπορικό ως ματς, όμως ας μην ξεχνάμε πως οι γηπεδούχου έχουν συμμετάσχει και στα τρία τελευταία μεγάλα τουρνουά. Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο είναι αυτοί που βρίσκονται σε καλύτερο φεγγάρι και μάλιστα σε περίπτωση νίκης και –φυσιολογικής- ήττας της Ρουμανίας στη Γερμανία, θα βρεθούν στο +4 από την 3η θέση!

Με τέσσερις βαθμούς σε έξι ματς και αρκετά σκάνδαλα (πχ Σίγκουρντσον) να ταλανίζουν τους νησιώτες, οι Αρμένιοι καλούνται να ρεφάρουν για το 1-1 με το Λιχτενστάιν παίρνοντας αποτέλεσμα στο Ρέικιαβικ.

Ποντάρισμα υπέρ της φιλοξενούμενης ομάδας, με το Χ2 να αρέσει σε αποδόσεις της τάξης του 1.70.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu