Ήταν δίκαιο έγινε πράξη!

Ο Κώστας Σλούκας μετά την εκπληκτική του εμφάνιση απέναντι στη Φενέρ στο ΣΕΦ, αναδείχθηκε ως ο MVP του Game 5 σύμφωνα με τη Euroleague. O έμπειρος γκαρντ των «ερυθρολεύκων» ήταν καθοριστικός στη νίκη με 84-72 καθώς πέτυχε 22 πόντους, είχε 3 ριμπάουντ ενώ μέτρησε και 6 ασίστ λαμβάνοντας έτσι για δεύτερη φορά στην καριέρα του τη συγκεκριμένη διάκριση.

Θυμίζουμε ότι ο Σλούκας ξεπέρασε τις 1500 ασίστ στην κορυφαία διοργάνωση ενώ έγινε ο έκτος παίκτης στην ιστορία του θεσμού που έφτασε τους 4 χιλ. βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η πανέξυπνη επαναφορά του Μάρκος που... έπιασε στον ύπνο τον ΜακΙντάιρ

Το εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο του Τι Τζέι Σορτς κόντρα στη Βαλένθια

O Φαρίντ παρέλαβε το MVP του Νοεμβρίου και έβγαλε selfie με το βραβείο!

Ζέρβας: «Δεν θα αργήσει η νέα ημερομηνία για Φενέρ – Κομβικό ν’ απαντήσει το ΟΑΚΑ»

Παναθηναϊκός-Βαλένθια: Επιστροφή για Γιούρτσεβεν, μέσα ο Γκραντ - Οι 12άδες του αγώνα

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Προτεραιότητα της Πολιτείας η δημόσια ασφάλεια κι όχι οι φαντασιώσεις του Δ.Γιαννακόπουλου»!

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια της αναβληθείσας αναμέτρησης με τη Φενέρμπαχτσε

Ο Ολυμπιακός καλύπτει όλα τα έξοδα της Φενέρ για το επόμενο ταξίδι της στον Πειραιά

Εuroleague: Η Μπαρτσελόνα πρότεινε νέο συμβόλαιο με… δικαίωμα αποχώρησης

Δυσαρέσκεια στη Φενέρ για την αναβολή με Ολυμπιακό: «Αν γίνει το Παναθηναϊκός-Βαλένθια, τότε δεν τίθεται θέμα ασφαλείας»