Euroleague

Ομπράντοβιτς: «50-50 η σειρά με τον Ολυμπιακό - Τολμώ να πω ότι υπερτερούμε σε ατομικό ταλέντο»

Ο Σάσα Ομπράντοβιτς μίλησε για το διασταύρωμα της Μονακό με τον Ολυμπιακό στο Final 4, τονίζοντας πως κάθε ματς σε αυτό το στάδιο είναι 50-50 όσον αφορά τις πιθανότητες νίκης.

Ολυμπιακός και Μονακό κατάφεραν να ξεπεράσουν τα εμπόδια των Φενέρμπαχτσε και Μακάμπι αντίστοιχα, εξασφαλίζοντας μία θέση στο Final Four της Ευρωλίγκας.

Πλέον, οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν μεταξύ τους στον ημιτελικό, με τον Σάσα Ομπράντοβιτς να μιλά στο «Mozzart Sport» για το ζευγάρι αυτό.

Ο Σέρβος σχολίασε πως κάθε ματς σε αυτό το στάδιο της διοργάνωσης είναι 50-50 αφού οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές, ενώ τόνισε πως κατά τη γνώμη του η Μονακό υπερτερεί των «ερυθρολεύκων» σε ατομικό ταλέντο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό: «Τα πάντα θα κριθούν σ' ένα ματς. Και όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, οι πιθανότητες είναι πάντα 50-50. Θα τολμήσω να πω ότι μπορεί να είμαστε καλύτεροι όσον αφορά το ατομικό ταλέντο και πάντα με σεβασμό στον Σλούκα και στους υπόλοιπους παίκτες. Ο Ολυμπιακός ωστόσο παίζει εξαιρετικά ως ομάδα και γι' αυτό είναι ανάμεσα στις τέσσερις καλύτερες. Παίζουν πάντα ο ένας για τον άλλον. Θα δούμε εάν η προσπάθεια που κάνουμε μπορεί να ανταμειφθεί με έναν τίτλο. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας».


Για τον Μάικ Τζέιμς: «Οι σπουδαίοι παίκτες κάνουν σπουδαίους τους προπονητές. Νομίζω ότι έχω πει αρκετά πάνω σε αυτό. Συγχαρητήρια στα παιδιά, αξίζουν τα περισσότερα. Μου ζητούν συχνά να ξεχωρίσω κάποιον και να σχολιάσω, αλλά πραγματικά δεν μου αρέσει. Ο Λόιντ, έδειξε στο γήπεδο τι νοοτροπία έχει. Θέλει να κερδίζει και να παίζει παρά ο γεγονός ότι πονούσε καθώς δεν είχε προπονηθεί λόγω τραυματισμού. Αυτά τα πράγματα επηρεάζουν την ομάδα. Εϊμαι περήφανος για εκείνον όπως και για όλους τους παίκτες».

To φετινό Final Four της EuroLeague θα μεταδοθεί αποκλειστικά από το Novasports.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x